sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Työuupumus


Joku voisi luulla, että Cisulla on oikeat kissanpäivät, kun ammattina on Koratian kuningas. Mutta katsokaa, miten rankkaa duunia se on! Kesken hallitsemis- ja valvontatehtävien saattaa nyykähtää sohvannojalle. Ja kun kissa on poissa (pelistä), hiiret tai ainakin alamaiset... a) nappailevat valokuvia, b) naureskelevat, c) ovat muuten vaan hölmöjä.
Cisu: Tietäisittepä, millainen uuvuttava vastuu mulla on! Kansani on pieni mutta hölmö. Sen paimentamisessa riittää duunia. Tänään jaksoin lipaista itseäni vain kerran kyljestä päiväpesun merkiksi, sitten vastuu vei voimat.

9 kommenttia:

 1. Voi pientä velvollisuuksien alle nuutunutta hallitsijaa! Otan osaa ja toivottavasti sinua ymmärretään ;-)
  ps. Eiköhän ne ymmärrä kun huomaavat tällaisestakin asiasta kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, TOIVOTTAVASTI ne ymmärtää! En olisi kyllä aina ihan varma, ymmärtävätkö ihmiset täällä kuin kuvaamisen ja hihittelyn päälle. Siksi niiden kanssa onkin niin rankkaa. Toto sentään menettelee, se useimmiten ymmärtää, miten pitäisi käyttäytyä.
   t. CISU

   Poista
 2. Harmilla on vähän samanlaista, sehän on meidän talouden ylin valtias! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, otan osaa ja lähetän paljon voimaa ja viisautta hallitsijan tehtäviin! Ne on vaativia hommia, joihin vain parhaimmat ja älykkäimmät (ja hmmm, komeimmat ja harmaimmat) meistä pystyvät. Tsemppiä, kollega!
   t. CISU

   Poista
 3. Uhhuh, rankkaa! Kyllä kunkun harteilla lepää paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ella, kiitos ymmärryksestä sinullekin! Kyllä kunkkujen ja kuningattarien kissamaisilla harteilla lepää ihan kaikki!

   Poista
 4. Ei ole helppoa olla Koratian kuningas ei, vastuu painaa harteilla.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ja jaksamista kunkulle!

  VastaaPoista
 6. Pirkko ja Myrsky, kiitoksia, Koratian kunkku varmasti arvostaa tsemppaamista! Tänään hänellä ja varakunkulla oli aamulla niin paha työuupumus, etteivät he nousseet sängystä lainkaan ainakaan ennen kuin ihmiset poistuivat töihin. Edes ruokakipon kolina keittiöstä ei aiheuttanut mitään reaktiota. Ihmisten maanantaiaamuna ei kauheasti helpottanut makuuhuoneessa vällyjen alla nautinnollisesti lojuva harmaa uninen kissakasa...

  VastaaPoista