maanantai 21. toukokuuta 2012

Seuraa kuin hai laivaa


Pari päivää sitten haastevastauksien yhteydessä tuli kerrottua siitäkin, että Toto haluaa edelleen tehdä kaiken Cisun kanssa. Eilen illalla ulkoillessa siitä saatiin taas todisteita.


Ensin Cisu sai nauttia rauhassa ilta-auringosta ja alkukesän raikkaasta ruohosta.Ja Totokin nautti. Ilmeisesti mikään kaulanvenytys ei ole liian vaativa suoritus, jos on paikallistanut heinikosta juuri hyvän iltapalakorren.Sitten Cisu päätti kuitenkin lähteä pikku kävelyllä. Pitkäselkäinen mutkahäntä-Toto oli heti kärkkymässä mukaan (tai sitten vain tarkistamassa, kuka tuo toinen kissa olikaan, se kun tuntuu välillä Totolta unohtuvan pihalla).Cisu lähti vauhdilla kauemmas, muttei saanut nauttia rauhasta kuin hetken...Cisu: Kas, pikkuveli on taas tulossa tutkimaan mua.Cisu: Mähän oon sanonut sulle, ettei sun tarvi ihan koko ajan seurata mua!


Ja niin Cisu päätti lähteä yksin maailman ääreen.Ja niin Toto päätti hetken päästä seurata johtajaa.
Toto: Hei kuule, oota vähän, mä oon taas tulossa sun luokse!


Ei Toto onneksi ole aina kuin Cisun varjona, mutta eilen oli taas sellainen päivä, ettei ulkona kiinnostanut mikään muu kuin Cisun seuraaminen ja matkiminen. 

17 kommenttia:

 1. Hyvä pysyä lähietäisyydellä. Jos kuningas vaikka tarvitsisi lohikäärmettä reissuillansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, olet varmasti aivan oikeassa. Se hiippari ei ole todellakaan Cisua kiusaava fani vaan suojeleva lohikäärme!

   Poista
 2. Meilläkin olisi haaste teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiitos, vastailemme lähipäivinä! Jäiköhän jotain vielä kertomatta, sitä kyllä epäilen... ;)

   Poista
 3. Velipoika taitaa olla se kaikkein paras ja rakkain kaveri. (Ja välillä ilmeisesti painikaverikin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, veli on kaikessa parasta. On ihmisetkin ihan kivoja, mutta mikään ei voita harmaaveljestä. <3

   Poista
 4. Tulee kyllä ihan pikkuveli tuosta menosta mieleen!
  Ja minulle tulee mieleen muisto lapsuudesta, kun kaverin pikkusisko seurasi meitä kaikkialle ja joskus me vain tylysti käskettiin sen häipyä! Nykyään tulee ihan surku, kun ajattelee sitä pikkusiskoa, vaikka tuotahan ne sisaruussuhteet ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, voi ei! Mutta samalla tavalla se kai menee helposti kaikkien pikkuisten maailmassa... En tiedä, olinko/olenko itsekään aina mikään unelmaisosisko.

   Poista
 5. Voi ei :D Veli on kovin tärkeä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasha, veli on. <3 Välillä rasittava mutta aika tärkeä.

   Poista
 6. Pikkuveli on niin idolinsa lumoissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, Totostakin on kiva joskus valjastaa rauhassa, mutta ei koskaan tuolla kotitien suunnassa. Sinne voi mennä vain Cisua seuraten, tahtoipa Cisu sitä tai ei.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Zepa, niin, onneksi veljekset ovat noin <3. Se rajoittaa esim. halua ottaa 7 kissanpentua, kun sitten veljesten symbioosi voisi järkkyä. Tai sitten Cisulla olisi vain tosi suuri fanilauma!

   Poista
 8. Niin tuttua.... V ei saa hetken rauhaa S:ltä ja erityisesti S meinaa unohtaa, oliko se V tuttu vai ei... Ihania ulkoilukuvia!

  VastaaPoista
 9. Cisulle ja Totolle olisi haaste blogissani :)
  http://werunthehouse.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Viivi, "todella" yllättävää, että tämä hai laivaa -ilmiökin kuulosti tutulta. :D Olisi hauska tietää, mitä kissan päässä liikkuu (tai ei liiku), kun usein näyttää siltä, että oma kissakaveri ihan unohtuu hetkeksi.

  KittyCatCat, kiitoksia! Yritämme vastailla ensi viikon mittaan haasteisiin. :)

  VastaaPoista