maanantai 28. toukokuuta 2012

Temppuja - eli miten tehdään naisiin vaikutus


Naukulan Mamma käväisi meillä eilen, ja arvatenkin Cisu ja Toto panivat pihalla parastaan. Kaikki temput piti näyttää.


Yläkuvassa Cisu osoittaa, että hänkin hallitsee apupoika Toton tavoin multasäkkihommat. Aika tarkkaa puuhaa tuo säkkeily kyllä on, pitää olla kieli keskellä suuta.


Apupoikia oli tarjolla kaksin kappalein, kun kaivoin maasta kissanminttua Helmille vietäväksi. Onneksi meidän pojat eivät viipota pihalla vapaana, kun teemme puutarhatöitä. Naapurin entinen kissa viipotti ja muistan hyvin hankalan kurpitsanistutuksen, joka kesti ja kesti, kun istutuskuoppaan sujahti tuon tuosta innokas apukissa taimen sijasta. Ja kerran kalautin tuota samaista karvapuutarhuria vahingossa haravalla, kun hän intoutui metsästämään sitä. Jotenkin voisin kuvitella, että samainen ilmiö toistuisi ja vieläpä moninkertaisena Cisun ja Toton kanssa.Kun multasäkki oli esitelty ja Helmin tuliainen ruukussa, Toto päätti profiloitua urheaksi ja itsenäiseksi ja painui pihan laitaan ojansuuheiniä nauttimaan. Se on Totosta parasta pihalla.

Cisu sen sijaan päätti tehdä Naukulan Mammaan vaikutuksen mullankuopimis- ja multaanpissaustaidoillaan. Istutuslaatikot, ruukut ja kasvimaa ovat vielä ihanan paljaita ulkopissaajaan tarkoituksiin. Cisu on jo onnistunut varmistamaan, että saamme pisuporkkanoita, ja eilen hän kaapi ja kyykisteli suurieleisesti jokaisessa yrttilaatikon lokerossa. Ettei Mamma vain luulisi, että Cisu on joku hienohelma. Ei ole, Cisu on kova jätkä, joka ruikkii mihin vain! Tai ainakin yrittää, sillä totta puhuen Cisulta pääsi myös pari harmin ulvahdusta, kun se pissaaminen oli aika jännää ja muutenkin - ei sitä pisua vaan riitä pienestä kissasta joka multakeon ja istutuslaatikon päälle, vaikka kuinka haluaisi esitellä taitojaan.
Ja sitten tarkastettiin Helmin auto. Ihmisille jäi aivan epäselväksi, mitä nuuhkittavan ja nuoltavan kiinnostavaa autossa oli, paitsi tietenkin se, että se kuuluu Helmille. Lisää kuvia autokatsastuksesta on jo julkaisssut Naukulan Mamma, jota kiitämme paitsi seurasta myös tämän postauksen kuvista!11 kommenttia:

 1. Kuvat tarmokkaasta Tottenderista tekivät vaikutuksen. Ihana <3
  Cisun pisuhommista tuli valitettavasti mieleen Ransun virtsis, kun se yritti vähän väliä käydä pisulla... mutta siinä tapauksessa huomaisitte saman pisullakäymistahdin myös sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, Toto on sille päälle sattuessaan - ja usein sattuukin - todella tarmokas. <3 Cisu on aina harrastunut tuollaista ulkopissailua, käy kaapimassa siellä täällä ja huudahtelee, jos ei heti saa pissattua jännittävässä ulkoilmassa. Nyt piti vielä esitellä kaikki pissipaikat ja yrittää samalla hurmata Naukulan Mamma, se vasta jännittävää.

   Onneksi Ransu parani hyvin!

   Poista
 2. :D Mikä otsikko! Arvatenkin tähän naiseen tehtiin vaikutus. ♥ ♥ Ja poikien lähettämä mirrinminttutaimi kelpasi Helmille hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, tuplavaikutus siis, kaksi naista vaikutettu!

   Poista
 3. Voi pojat! Kyllä teillä on temput, vieläpä varsin toimivat sellaiset:D
  Tuonkaltainen toimintahan vaikuttaa hieman uroskoirien reviirinmerkkaukselta..

  VastaaPoista
 4. Vai pissausnäytöstä siellä on ollut tarjolla, olen minäkin vaikuttunut;) Toto on kyllä tosi tomeran ja määrätietoisen näköinen heiniä kohti suunnitaessaan.

  VastaaPoista
 5. No onpas teillä kiirettä pitänyt hameväen hurmaamisessa <3 Saatte hurmata minutkin koska vaan! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä Koratiassa tiedetään, mistä tytöt tykkää ja miten naiset ei nalkuta ;D Kyllä Naukulan Mammakin on varmasti ollut ihastuksesta soikeana, kun täällä blogissakin saa jo huokailla vaikuttuneena poikain charmista!

  VastaaPoista
 7. Hauskat laatikkopissakuvat ja minutkin hurmattiin ihan näin ruudun välityksellä! ;)

  VastaaPoista
 8. Juu, tämä nainen vaikuttui ihan vaan jo kuvienkin perusteella, todellakin!

  VastaaPoista
 9. Moikka poitsut, pitkästä aikaa. Hei mitä ihmettä, siis MISSÄ ihmeen paikassa te ootte? Siis onks toi se u:lla alkava mesta, missä ei oo seiniä eikä kattoa eikä mitään sellasta turvallista? Waude-wau, kyllä te ootte rohkeita! Me ei olla...

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista