sunnuntai 6. toukokuuta 2012

RokulipäiväKuten joku saattoi eilisen postauksen keskustelusta huomata, Koratian viikonloppusuunnitelmat menivät miehen sairastumisen vuoksi eilen uusiksi. Köhäinen mies vetäytyi petiin, ja koska sää oli aina varhaisiltaan asti sateisen harmaa, harmaat sairaanhoitajat tulivat mukaan sairastupaan. He olivat ihastuksissaan siitä, että päivänä, jolloin heitä huvitti vain lojua, mieskin piti lojupäivän.


Cisu: Mä tykkään nukkua ihmisen polvitaipeessa.
Toto: Ja mä mun isoveljen polvitaipeessa.
Cisu: Aah...
Mutta kuule, yks asia mua vähän häiritsee. Pitääkö sen kameran tulla aina häiritsemään meidän unia?
Mee nyt pois sen raksuttavan (miehen mukaan uusi kamera kuulostaa "jo oikealta kameralta"!) vekottimes kanssa. Sä oot vaan kade, kun et itse mahdu edes ihmisen polvitaipeeseen, saati kissan!
Tänään meillä ei sitten kissojen mielestä taidakaan olla rokulipäivä. Cisu on kulkenut pitkin taloa jo monta tuntia argumentoimassa sen puolesta, että muutkin voisivat nousta ja lähteä hänen kanssaan ulos. U:ssa on aurinkoista, pihalla loikkii pupu, sellainen ei jää Cisulta huomaamatta! Totokin säestää veljeään mutta vain silloin, kun Cisu tulee ihan viereeni ja alkaa moukua asiaansa. Tottiksesta on aivan turha olla jopa talon eri kerroksessa kuin ihmiset ja siellä selittää kauheaa sisäkissan kohtaloaan, kun ei ne ihmiset kuitenkaan kuule tai ainakaan ymmärrä. (Hänestä vain nälkä on asia, jota kannattaa kailottaa tauotta aina siihen asti, kunnes joku laiskamato vääntäytyy sängystä ja täyttää kupin muonalla.)

11 kommenttia:

 1. Toto on mielestäni ihan oikealla asialla. Eloonjääminen on ensisijaista, huvit toissijaisia, kumminkin.
  Onpa todella huomaavaista sairastua sadepäiväksi! Teillä on erinomainen palvelu. Pojat ovat niin suloisesti siinä. Hyviä kuvia, noin niin kuin huuliharppukostajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, Toto on varmasti oikeassa, niin varmasti sinäkin Totoa tulkitessasi.
   t. Huuliharppukostaja

   Poista
 2. Niin - kai siellä nyt ollaan jo aurinkoiseksi aamuksi tervehdytty noin hyvässä hoidossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, kyllä täällä on tervehdytty! Nyt vain aurinko meni pilven taa, siitä ei kukaan täällä tykkää. :(

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Harjoittelen kuvaamista itseäni säästämättä: sain eilen allergiakohtauksen, kun menin siitepölyiseen pusikkoon kuvaamaan "illan kaunista valoa". :)

   Poista
 4. Jep. Kamera - turhin vehjes! Lisää Uuta, vähemmän kameroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan ihan samaa mieltä! Ja ollaan saatu tänään kaksi Uuta. Ekalla kerralla korppi vaani meitä - tai siltä se ainakin Totosta tuntui - ja tokalla kerralla Toto vaani kastematoa. Miltä se sitten mahtoi tuntua madosta, varmaan ihan hirrrrrrrrrrveän jännältä!

   Poista
 5. Ihanan huomaavaiset harmaaherrat, tukena kun kansalainen sairastaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, aivan, mutta missä on kansalainen kun kissat nukkuvat? Tänään hän on ollut pirteämpi, joten Cisu ja Toto ovat saaneet nukkua yksin. Epäkohteliasta. (Tosin sikäli kohteliasta, ettei myöskään paparazzi ole häirinnyt heidän uniaan.)

   Poista
 6. Meillä vietellään tänään torkkupäivää!

  VastaaPoista