sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Verokissa

Cisu: "Väitän kiven kovaan, että tiedän kaiken kaikesta."
Verokarhusta on kyllä kuultu, mutta tunnetteko verokissan?


Meillä ilmeisesti asuu sellainen. Hihittelin äsken itsekseni, kun kuulin miehen sanovan: "Kuule, ei tästä tuu mitään, jos sä painelet koko ajan niitä nappuloita."


Jupina jatkui, joten nappulanpainelija ei mitä ilmeisemmin totellut eikä luovuttanut.


Piti sitten kysyä, mistä on kyse. Mies ilmoitti närkästyneenä: "Mä oon just loggautunut sähköiseen veroilmoitukseen, ja Cisu tulee näppikselle jatkuvasti."


Voi Cisua. Ehkä hän vain suuressa viisaudessaan tiesi, miten veroilmoitus saadaan tehtyä helposti. Joskushan hän oli suuressa viisaudessaan lähettämässä miehen firman asiakkaalleytimekästä sähköpostia: "89" Cisu saatiin kiinni juuri ennen kuin hän sai meilin matkaan, emmekä vieläkään tiedä, josko kyse oli tuntihinnasta, palvelijoiden määrästä vai kenties jostain aivan muusta.


Sen tiedämme, että Cisu kyllä tietää itse, mitä hän tekee.

12 kommenttia:

 1. Ei pitäisi ihmisten häiritä Cisun bisneksiä, niin olisi 89 miljoonaa tilillä ja asia selvitetty uskottavasti verottajallekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Voi ei!!!!! 89 miljoonalla oltaisiin kyllä saatu sopiva määrä rantakallioita jopa Cisunkin makuun. Voi ei!

   Poista
 2. Hahhaa! Voi Cisua. Aivan varmaan tietää mitä tekee mutta ihmiset sotkee koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, niinpä, ties miten hyvin (tai ainakin toisin) asiat olisivat, jos Cisulla olisi vapaa koneenkäyttöoikeus! (Nyt hän on päässyt sovintoon toiseen koneenkäyttäjän kanssa ja makaa tämän päällä mutta ei täppäile konetta.)

   Poista
 3. Cisu-Cisu, turhan näppärät tassukaiset. Meillä Nipsu on erikoistunut näppiksenkäyttöön, muuta eivät juurikaan välitä. Joskus chatissa Nipsu onnistui kuulumisiaan kertomaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, voi ei Nipsua! Saako häneltä varata chattiajan, chattailisin mielellään Nipsun kanssa? :)

   Poista
 4. Verokissa :D !!! Johan on. Kannattaisiko jättää tietokone Cisulle päiväksi päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Mamma, kokeilu olisi kyllä kiinnostava mutta kuulostaa myös aika vaaralliselta. Ainakin pitäisi ilmoittaa joka suuntaan etukäteen, että näppiksen ääressä on nyt itse Cisu. :D

   Poista
 5. Verokissa voittaa verokarhun. Ainakin komeudellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, verokissa on myös paljon vähemmän pelottava kuin verokarhu! En ole ainakaan kuullut kenenkään pelkäävän verokissaa, mutta verokarhua olen.

   Poista
 6. Se olisikin aika hauska bloginpäivitysaihe: mitä kaikkea kissa saa aikaan jäätyään yksin päiväksi päällä olevan läppärin kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, sama idea kävi mullakin mielessä! Kuka kissabloggari uskaltaa ekana antaa kissalleen vapaat tassut tietokoneen suhteen?:D

   Poista