tiistai 13. syyskuuta 2011

TuplapoteroKyllä ihmiset voivat olla hölmöjä! Olen unohtanut aivan raportoida, että Cisulla on nykyisin kaksi sisäpoteroa (=betonilautasta). Se on tietenkin kaksin verroin ihanampaa, vaikka on asiassa haittapuolensakin. Pikkuveli voi tunkea samaan aikaan poterohommiin.


Jostain sanattomasta (tai vain kissankielisestä) sopimuksesta johtuen kaksi kissaa ei voi retkottaa samanaikaisesti poteroissa. Kun Toto tulee paikalle, on ensin retkottamassa olleen Cisun noustava.
Cisu antaa Toton kuitenkin harrastaa poterointia, sillä hän tietää, että todellinen poterojen(kin) kuningas on kuitenkin hän itse.Vai mitä? 

8 kommenttia:

 1. Joku raja poteroinnissakin! Eihän sitä nyt koko joukkue voi yhtä aikaa kerääntyä poteroihin. Valinnan varasta kuitenkin pojoja ihmistölle ellei Cisu itse ole käynyt tuplapoteroa hankkimassa?

  VastaaPoista
 2. Ihana kissakattaus! <3 Kelpasi mullekin tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Loistavaa! Koratiassa ei koskaan voi olla liikaa poteroja!

  VastaaPoista
 4. Ella, kyllä koko joukkue välillä yrittää, mutta se ei vaan toimi. :) Välillä nähdään myös joukkueen kokoisia yksittäiskissoja eli harmaaherra, joka on levittäytynyt kahden poteron alueelle, ettei kukaan muu poterokierijä pääsisi apajille.

  Marjis, no kattaus kieltämättä, aika herkullisia ovat nuo poteropaistit!

  Naukulan Mamma, olet oikeassa. Tällä menolla niitä on aika monta jo parin vuoden päästä...

  VastaaPoista
 5. No johan unipaikat löysitte - eiks noi ole vähän kovia? Vai eikö palvelijat ole vielä ehtineet pehmustaa niitä....?

  VastaaPoista
 6. Viivi, ei siellä oikeastaan nukutakaan, oikeastaan vain söpöillään ja kerjätään rapsutuksia! (Eilen tuli kauhea riita, kun Toto tuli kerjäämää niitä samaan aikaan kuin Cisu, joka on sentään kuningas, oli juuri asettanut mahansa tarjolle oivalliseen rapsutusasentoon).

  Nukkuminen hoidetaan kopassa/laatikossa/sängyssä ja mitä edemmäs syksy kuluu, näemmä myös kainalossa. Cisu on nytkin änkeytynyt puoliksi paidanhelmani alle ja torkkuu käsivarteni suojassa. Hän hurisee tyytyväisenä mutta minun kättäni kyllä vähän kivistää kirjoittaa kissan kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat poterokissat ja poterot! Meillä betonia on kovasti kissoihin vetoava materiaali, Gebsu suorastaan rakastaa hieroa itseään kaikenmoisiin betoneihin.

  VastaaPoista
 8. Elämäni kissat, en lakkaa ihmettelemässä, mikä betonissa ja esim. asfaltissa vetoaa kissoihin. Cisulla taisi tosin mennä tänään betonipölyä väärään kurkkuun! Ainakin hän yski ikävästi poterolta tultuaan. Köhiminen rauhoittui, kun tarjosin hänelle vettä. Voi vähän kurkkua kuivata jos sinne menee poteronpalasia. :)

  VastaaPoista