torstai 22. syyskuuta 2011

Molskimadot

Kyllä Cisu ja Toto tekevät muutakin kuin nukkuvat pesässä tai laatikossa. He nukkuvat myös matolla, ja vielä hienossa jonomuodostelmassa, kuin pitkä harmaa mato.


Totosta veljen peppu on maailman paras tyyny.


Videolla madoksi asettautuminen näyttää tältä:


video


Mutta totta puhuen... Ennen söpöä matoasetelmaa matto toimi painimolskina.


video

4 kommenttia:

 1. Sä vähän taisit häiritä painiin keskittymistä, kun pojat luovat välillä suhun silmäyksiä. Mitä tuokin tuossa meinaa?!
  Ihanaa hurina/surinaa kuuluu myös madonmuodostusvideolta. Hurjan hieno kaksipäinen mato!

  VastaaPoista
 2. Ihana mato! <3
  Kuinka paljon Cisu & Toto viettävät aikaa yksinään? Tuntuvat olevan melko tiivis parivaljakko, mutta ovat niin samanikäisiä, ettei ihmekään!
  Ovatko ne yleensä ihmisten kanssa samassa tilassa?

  VastaaPoista
 3. Saila, joo, oikein katsottu, oikeastaan ihan pilasin koko painimatsin. :( Pääsin jo melkein todistamaan pitkästä aikaa pyllyhaukkasta, mutta sitten aloin liikkua ja säheltää kameran kanssa, paini nyt siinä sitten.

  Heidi, hyvä kysymys! Eivät ne kyllä kauheasti vietä aikaa yksinään tai edes ilman ihmisiä. Suurin ero on siinä, että iltaisin Cisu on mielellään ihmisten luona ja sylissä ja Toto yksinään jossain nukkumassa, muuten pojat ovat kuin paita ja peppu ja yleensä ihmisten lähistöllä. Nyt kun olen ollut enemmän (liikaa?) kotona, on tosin ollut havaittavissa, ettei joka puuhaani osallistuta eikä mua tulla enää aina edes kotiin tullessa ovelle vastaan.;)

  VastaaPoista
 4. Voihan söpöys sentään! Siinä on kyllä vakka kantensa löytänyt :) Onneksi!

  VastaaPoista