maanantai 19. syyskuuta 2011

Syksyn merkki


Mistä tietää, että ilmat ovat viilenneet? Kissat hakeutuvat nukkumaan koppaansa. Myös laatikkomaja on suosiossa, vaikka kesällä siellä ei viihtynyt kukaan. 

Cisulla ja Totolla on kopassa usein mukanaan myös lelu. Tällä kertaa unikaveriksi on kelpuutettu pieni musta hiiri.Viileämmät ja vähän jo hämärämmätkin aamut näkyvät myös siinä, että kissat ovat kesäaamuja aamu-unisempia. Tänään Cisu herätti minut tiputtamalla kengännauhan kasvoilleni ja alkamalla sitten leikkiä sen kanssa. Kesällä hän olisi kiihtynyt siitä, että heräsin tähän ja alkanut huutaa, jos en olisi lähtenyt leikkiin mukaan. Nyt riitti, kun silitin Cisua ja nostin peitonkulmaa. Sinne se pehmoleluista parhain sukelsi, kainaloon jatkamaan unia. Pian toinenkin pehmolelu saapui paikalle, mutta päästyään peiton alle hän hurisi niin kovaäänisesti, ettei nukkumisesta tullut enää mitään.

10 kommenttia:

 1. Samansuuntaisia ajatuksia täälläkin. Syksy tekee tuloaan ja sen voi nähdä mm kissojen valitsemista nukkumapaikoista. Kiva, että hiirikin pääsi koppaan lämmittelemään :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Mistä olet ostanut tuon huopalaatikon? :)

  VastaaPoista
 3. Onpas tosiaan kivannäkönen huopakoppa!

  VastaaPoista
 4. Juu, kun vain nukuttaisikin enemmän kuin nälättäisi... Herätyskello ja kissa kimpoavat alaltaan samalla hetkellä vain ankaran opettelun seurauksena :D

  Koratiassa ollaan vimmatun söpöjä koppamyyryläisiä <3

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus mikä aamuherätys! Kyllä sulla Jenni on oikeastaan kissanpäivät :-) Ja oon edelleen niiiin samaa mieltä siitä että tämä on mitä parhain vapaan ajankohta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Kehuisin vielä söpöjä koppaeläimiä niin kilteiksi, etteivät ne koskaan huuda ruokaa, mutta en uskalla... Eilen kehaisin,etteivät ne enää siirtele huonekaluja, joten ne siirsivät tänään. :)

  Koppa on Muuton mallistoa, myy ainakin Finnish Design Shop ja Artek: http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sailytys-restore-sailytyskori-harmaa-p-4136.html

  Oli aika tyyris, mutta toisaalta se on ainoa tietämäni kissankoppi, joka on kaunis, kissojen mieleen ja kestävä, ei ole mennyt vuodessa miksikään. Hieman esteettisempi kuin toinen majapaikka, vanha laatikko, josta laitan kuvia ehkä jo huomenna.

  VastaaPoista
 7. Mikä ihana koppa!
  On tosi tosi kiva!!!

  VastaaPoista
 8. Cisu ja Toto lähettävät terveisiä, että koppa on niin kiva, että he siirtyivät sinne viime yönä yöunillekin. Onneksi tuli kuitenkin mammaa ikävä ja palasivat jalkoihini. Nyt he ovat vielä vällyissä. Kuka nousisi aikaisin sadepäivänä, kun ei ole pakko?

  VastaaPoista