maanantai 12. syyskuuta 2011

Takkutassun aamuseikkailuPihalle kokoontuvien tirppojen ohella varmoihin syksyn merkkeihin kuuluu se, että ruoho on aamuisin litimärkää aurinkoisinakin päivinä, peltoheinikosta nyt puhumattakaan. Yläkuvassa Cisu tuumailee, lähtisikö kostealta ruoholta vielä kosteampaan heinikkoon. 


Toto näytti mallia: kun nostaa jalkaa reippaasti, kyllä täällä pärjää.
Cisu tuumasi, että okei, hän tulee, mutta vain rouskimaan rehuja.
Tottis sen sijaan oli seikkailumielellä. Askellus muuttui yhä korkeammaksi, mutta matka eteni.


Kunnes tuli vähän liian märkä kohta. Toto jäykistyi
ja kääntyi kohti kotia (kuvassa näkyvä viiva on Cisun fleksi)
ja järkyttyi kahta kauheammin päästyäänkotipihan nurmikolle.
Se kauhea pökälöitsijä on taas käynyt meidän pihalla!Äkkiä terassille huilaamaan.
Terassilla havaittiin, että Tottis on kissaksi aika märkä ja koratiksi aika takkuinen. Kuinkakohan kauan pojat haluavat enää ulkoilla, jos silkkitassut muuttuvat ulkona tällaisiksi?Onneksi kuninkaalliset silkkiherrat osaavat vaatia kuninkaallista palvelua. Koska aurinko kuitenkin lämmitti mukavasti, Toto päätti, että takuista ja pökäleistä huolimatta hän voisi vielä viettää aikaa ulkona. Tottis kiipesi syliin, ojenteli takkuisia tassujaan ja istui auringonpaisteessa, kunnes ihmiskäsi oli sukinut hänet kuivaksi ja sileäksi. Se olikin hyvä idea, ei tullut edes märkiä tassunjälkiä sisätiloihin. 

5 kommenttia:

 1. Toto Rohkea Ensimmäinen, Koratian prinssi ♥ Onneksi oli palvelija paikalla hoitamassa tassut kuntoon, kunhan Cisu vielä ajaisi pökälemestarit pois, niin elämä olisi täydellistä :)

  VastaaPoista
 2. Epäilen, ettei Cisu aja pökelemestaria pois, sillä sen sotkut eivät kiinnosta häntä enää. Epäilemme, että sotkija on sama kettu, joka kävi viime syyskesästä olohuoneen ikkunamme alla. ;)

  Palvelijalle oli tietenkin suuri kunnia saada tehdä kissan töitä eli sukia kädellään Tottis kuivaksi ja pehmeäksi omaksi itsekseen. <3

  VastaaPoista
 3. Hyviä ulkoilukuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
 4. Heidi, kiitoksia! Tänään niitä ei saisikaan, on kauhea syyssade ja äsken jyrisikin. Kissatkin vähän jyrisivät minulle, kun en tajua lähteä heidän kanssaan ulos, mutta luovuttivat ja painuivat takaisin pehkuihin.

  VastaaPoista
 5. Onneksi henkilökunta oli tilanteen tasalla ja suoritti esimerkillisen turkkihuollon. Ihanat kuvat, voi noita raitahäntiä!

  VastaaPoista