maanantai 26. syyskuuta 2011

Poterodokumentti

Muistattehan, että Naukulan Mamma kävi meillä taas hiljattain ja dokumentoi Koratian elämää? Tässä hänen näkemyksensä, miten sisäpoteroita käytetään koratialaisittain. Cisu ja Toto ovat muuten niin mukavuudenhaluisia, etteivät he ole välittäneet ulkopoteroinnista enää ollenkaan. Kai sitä nyt mieluummin valitseekin sisätiloissa olohuoneessa paraatipaikalla olevan betoniluomuksen kuin istuu ulkona syöksytorven alla sadekourussa.


Vaikka poterointi on erityisesi Cisun erikoisosaamista, saattaa poteroilla näkyä joskus Totokin. Siellä voi olla suorastaan ruuhka.

Tämän tietäen Cisusta on hyvä vallata kaksi poteroa itselleen aina kun se on mahdollista.

Cisu suosittaa, että jokaisen kissatalouden kuninkaalle tai kuningattarelle hankittaisiin oma valtaistuin. Tulisi heti kaikille vieraillekin selväksi, kenen maille on saavuttu.

7 kommenttia:

 1. Ihana poterodokumentti! Kuninkuus käy kyllä ilmi selkeästi :-D Voi tuota Cisun itsetietoista tassunnuolemista. Cisu on Kissojen kissa ja Koratian kuningas.

  VastaaPoista
 2. Kuninkuuden dokumentointi poteropuuhissa oli tärkeä tehtävä, joten ehkä Kuningas antaa anteeksi kamerankäytön rapsutuskädenkäytön sijaan?

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pesukuva, kissa jos kuka osaa olla hienostunut ja arvokas!

  Meidän kissoilta kyllä puuttuu vastaavanlainen valtaistuin!
  No, talja on ihan ok ja kun se on verhon takana niin alamaiset aina ensin kurkkaa onko Arvon Herrat hereillä ja saako häiritä! ;)

  VastaaPoista
 4. Kunkku ei jää epäselväksi, ei asennosta eikä varsinkaan ilmeestä....

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on valtaistuin. Se on keinutuoli ihan keskellä kotiamme. Sitä hallitsee lempeästi kuningatar Ruska.

  Jakelin tunnustuksia blogissani Arkiporinaa ja sinä sait jokaiselle K-blogillesi yhden. Olet todella ahkera bloggaaja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja Paulalle tunnustuksesta! :) Tulin äsken kotiin parin päivän kylävisiitiltä ja Kunkku tervehti minua nousemassa seisomaan minua vasten ja huutamalla kovaäänisesti ja sen jälkeen mulkoilemalla kiukkuisesti. Palvelijat eivät saisi kadota. Varakunkku oli oma ystävälline itsensä, kehräsi jaloissa ja halusi tulla kerran toisensa jälkeen syliin.

  VastaaPoista