sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Transsissa Mitä on tapahtunut? Koratian kunkku on aivan omissa maailmoissaan. Hän ei näe eikä kuule, saati liiku.Jähmettynyt patsastelija toivoo, ettei kukaan muukaan liikkuisi ja häiritsisi häntä.Toto tietää, mistä transsi johtuu: piha on täynnä lintuja. Mutta siinä missä isoveli kyttää niitä silmä kovana ja kaiken muun unohtaen, Toto istuu selkä ikkunaan. Näin voi välillä katsella lintuja sivuikkunasta, välillä Cisua toisen ikkunan ääressä ja välillä kertoa väy-juttuja ihmisillekin, että tulkaas katsomaan, nyt on västäräkit vieraisilla.


Syksyssä on puolensakin. Näin paljon tirppaelämyksiä ei ole ollut aikoihin. Eilen poikia ihan itketti ulkona, kun ei tiennyt, minkä paistin kimppuun (muka) hyökkäisi.

6 kommenttia:

 1. Teän kissoilla on täydellisin elämä, ihan varmasti. Täällä vain haaveillaan lintumetsälle pääsystä. Arkajalka katselee viltin suojista taivaan lintuja. :)

  En edes kehtaa sanoa, mikä tässä oli nyt sanavahvistus-sanana. Rivoutta.

  VastaaPoista
 2. Jep. Linnut on tulleet hulluiksi, täällä meilläkin, ja me sentäs asutaan korkeella. Voidaan vaan kuvitella miten makeet oltavat teil siellä on! Miten paljon vahtimista!

  VastaaPoista
 3. Toto on niin monipuolinen... Voihan Väy! Jännät ajat on.

  VastaaPoista
 4. Tottis ottaa vissiin isoveikasta mallia tai sitten ihmettelee miks se nyt noin tarkkana on. Toto kun on noita tirppoja nähnyt ennenkin :)

  VastaaPoista
 5. Oijoi! Tsiljoona paistia ihan käpälän ulottuvilla! Meilläki kerran oli ja oli vielä yks sorsaki, mut nyt ei enää oo, kun tähän kotiin ei kuulu sama mehtä. Onnee paistien suhteen komeet harmaat pojat!

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 6. Väy ja kiitos kommenteista! Onneksi meillä ei ole sorsia, silloin meilläkin menisivät arkajalat piiloon. Tai ainakin Toto, joka inhoaa variksia ja korppejakin, vaikka ne eivät koskaan tule kovin lähelle.

  VastaaPoista