torstai 15. syyskuuta 2011

Kahden pesän väkeä
Edellisen postauksen kommenteissa Viivi ihmetteli, eikö betonipoterolla ole kova nukkua. Siitä tulikin mieleeni, että olemme unohtaneet esitellä myös Koratian uuden mukavuuden, pehmoisen toppapesän. Harmaa pesä tilattiin Zooplussalta kaupanpäällisinä, kun osa kanta-asiakaspisteistä meinasi vanhentua. Cisulla ja Totolla on kyllä pesiä, tyynyjä ja laatikoita aivan riittämiin, mutta arvelimme, ettei yksi uusi nukkumapaikka häiritse heitä.


Ei häiritsekään. Uusi pesä on jotenkin ajautunut olemaan olohuoneen sohvapöydän alla, ja Totosta se on on mainiota. Hänen lempipäiväunipaikkansa (aurinkoisella säällä) on olohuoneen sohvalla oleva kangaspesä, ja nyt hän voi välillä vaihtaa myös sohvapöydän alle pesään; yleensä pöydän alla on saanut nauttia vain matosta ja aurinkoläikästä, mutta aina parempi, kun voi rullautua pyöreään toppakoppaan.


Cisukin nähdäänn toisinaan pöydän alla, mutta pesässä hän ei ole käynyt kuin pari kertaa.Aina ei oikein tiedä, hoitaako vai kurittaako Cisu pikkuveljeään.Veli ei pienistä häiriinny. Hän kääntää selkänsä kaikille ja kaikelle: saisinko nyt nukkua rauhassa?Se Toton sohvapesähän on Maunolta ja Epulta tilattu, blogissa jo usein nähty Marimekko-kuosinen "leipäkori". Toto-limppu on siinä(kin) varsin suloinen.


Tää on MUN!

5 kommenttia:

  1. Nukkumapaikkoja ei ole koskaan liikaa. Meillä lyhytkarvakissat ahtautuu syliin tai jalkojen päälle tai kainaloon tai peiton alle aina kun mahdollista, paitsi talviaikan myös patterin vierusta on mieluinen.

    VastaaPoista
  2. Toto on suloinen limppu ja myös kanelikierre ❤

    VastaaPoista
  3. Limppupullakanelikierre kiittää. :) Tänään hänellä on ollut kyllä vaikeuksia uuden pesän kanssa. Hän rynnisti kohti pesää niin vauhdilla, että löi itsensä sohvapöytään. Kissan logiikalla hän päätteli, että uusi pesä löi häntä ja hyökkäsi pesän kimppuun. Pesä on nyt lattialla väärin päin eikä siihen voi käpertyä. Tästä huolimatta Toto kiistää olevansa kahden pesän loukussa, vaan hänestä kissalla ei voi koskaan olla liikaa pesäpaikkoja.

    VastaaPoista