keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Valon vanki

Ei ole uutinen, että kissat pitävät aurinkoläikistä. Toto pitää niistä kuitenkin vielä keskivertomoukulaa enemmän.

Mökillä Cisu oli juuri lähtemässä ulos ja Totolle tuli kova kiire perään. Viipotus pysähtyi kuitenkin kuin seinään, kun herra nautiskelija astui aurinkoläikkään. Olisi hyvän läikän haaskausta jättää se loikomatta!Niinpä Toto ei sillä kertaa lähtenyt ulkoilemaan.
Mä haluaisin tulla, mutta en voi, kun aurinko estää mua liikkumasta! Hur!

6 kommenttia:

 1. Voi mikä nautiskelija, ja selvästi oikein keskittyy aurinkoläikkäilyyn!

  VastaaPoista
 2. Noin tekee todellinen nautiskelija ;)

  VastaaPoista
 3. Joskus todellinen nautiskelija on nähty änkeytyneenä niin pieneen läikkään, ettei häntä ole mahtunut mukaan aurinkoon. Kerta toisensa jälkeen läikkäilyyn hyvin vakavasti suhtautuva nautiskelija on huokaissut, vetänyt häntänsä tiiviisti ympärilleen ja nauttinut taas sen pienen hetken, jonka häntäkin on saanut läikätä. Sitten häntä on herpaantunut ja kaikki on toistunut uudellen ja uudelleen. Toto on hyvin hassu, tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 4. "aurinko estää mua liikkumasta" :-D Hehe, päivän paras!

  VastaaPoista
 5. Niin, arvatkaa vaan, onko Toto tyytyväinen näihin sadepäiviin. No ei! Mikään ei tosiaan estä liikkumasta, vaan voi kiukusta kiljahdellen juosta ympäriinsä vauhkoilemassa. Cisun ja Toton uusin harrastus on nk.pommijuoksu. Ilman ennakkovaroitusta singahdetaan keittiönpöydälle ja liutaan pienenä pommimöykkynä pöydän halki päin keittiön ikkunaa. Ryskis. PÖytäliina on tipahtanut muutaman kerran ja ihmisen sydänkin saanut vähän ylimääräistä hyppytoimintaa... Tulisipa taas läikkään tainnuttava aurinko!

  VastaaPoista
 6. Voi Totoa, jotkut tosiaan osaavat nauttimisen ja rentoutumisen jalon taidon :) Kaupunkilomalla pääsi läikkämään kuumalle ikkunalaudalle ja katselemaan samalla ulos ikkunasta, säestyksenä oli melko kovaääninen hurina.

  VastaaPoista