tiistai 26. tammikuuta 2010

Yhteistyöhaluton tolppa-apina

Cisun lempileikkeihin kuuluu kiipeilytolpalla taiteilu. Lähes joka ilta näemme esityksen (yleensä montakin esitystä), jossa Cisu ensin heittää tolpan päällä olevan taitetun pahvinpalan lattialle ja sitten kiipeää tolpan päälle. Joskus hän seisoo siellä sirkuskissan tavoin kaikki tassut tolpalla, mutta usein tolpan kautta kiepsahdetaan viereiselle baarijakkaralle, josta taas voi loikata edelleen vaikka sohvalle.

Eilen päätin ikuistaa Cisun temppuilua. Iskikö herraan ramppikuume vai mikä, en tiedä, mutta ainakaan hän ei halunnut päästä julkisuuteen tolpanpäälläseisojakissana. Jos katsot tarkasti, huomaat, että tolpan juuressa nököttää lähes liikkumaton kissa. Lopulta temppu saadaan tehtyä, mutta salamannopeasti ja mahdollisimman helposti. Cisusta ei ole filmitähdeksi.
video
Tämän jälkeen Cisu ei suostunut menemään tolpalle koko iltana. Ei väkisin.

4 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen tolppa, joka on myös kulutettu aika samannäköiseksi ja Paavo tykkää joskus taiteilla tolpannokassa neljällä jalalla! ;)

  VastaaPoista
 2. Ahaa, ehkä Paavo myös suostuisi kuvattavaksi tolpannokassa, kun Cisua taisi hänen luontainen vaatimattomuutensa estää (kissathan ovat aina hyvin vaatimattomia luonteita)?

  Meidän tolppa korjattiin taannoin, mutta taas se on tuollainen rähjäke. Kovassa käytössä!

  VastaaPoista
 3. Heh, vähän sama juttu kuin meillä niiden lakanoiden kanssa: kameran edessä riehutaan ehkä 50% siitä mitä normaalisti. Kiusallaan ne sen tekevät, usko pois ;D Onhan se hauskempaa että ihminen selittää jotain muille eikä saakaan sitä todistetuksi? :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä se hyvinkin voi olla tahallista kiusantekoa. Viime viikolla mainostin vanhemmilleni, että hyvä kun tulette käymään, kissat saavat esiintyä ja purkaa energiaa. Hyvä että ne viitsivät edes tulla laatikostaan, katselivat vain haukotellen, että aijaa, vieraita tuli. Sitten yritin demota, että rakennusmitta saa kissat ihan mahdottomiksi. Eipä viitsinyt kumpikaan riehaantua vieraiden nähden, mutta heti kun oltiin taas oman väen kesken, alkoi ravaaminen ja painiminen.

  VastaaPoista