maanantai 11. tammikuuta 2010

Laatikkokissat ry kysyy

...eikö sitä Pakkasukkoa voitaisi jo karkottaa? Me hienot thaimaalaisherrat olemme edelleen linnoittautuneina laatikkomajaamme. On vähän ilmoja pidellyt.

Meillä on ollut kotona kovin rauhallista koko alkuvuoden, sillä Cisu ja Toto tosiaan viettävät huomattavasti aikaa laatikossaan tai ainakin huopahelman alla. Vähän vain kurkitaan välillä, tapahtuuko muualla talossa mitään kummallista. Tässä Cisu:Toto on tullut reippaasti puoliksi esille.
Laatikossa on lämmintä, hämyisää ja hyvin, hyvin läheistä.
Jotta ei aivan kangistuisi köllätellessä, kannattaa harrastaa niskajumppaa samalla kuin pesee veljen leukaa.

Joskus tullaan poiskin. Kannattaa pysytellä mahdollisimman kauan aivan veljen lähellä, niin saa koratialaista lämpöä arktisen viiman vastapainoksi.

Ennen kuin kukaan huolestuu, niin kerrottakoon, että meillä on paitsi lattialämmitys suuressa osassa taloa myös lisälämmittimiä ym., joilla on saatu talon lämpötila pysymään ihan normaalilukemissa paukkupakkasillakin. Kuitenkin ihminenkin huomaa, että vaikka sisälämpömittarin lukemat ovat kelvollisia, ikkunoiden luona hohkaa talvi ja muutenkin huoneilma tuntuu kalsealta. Ihmiset eivät kuitenkaan ole tarvinneet edes ylimääräisiä vaatekerroksia kotioloissa, mutta noita Thaimaan-herroja talvi ei vain yhtään miellytä. Onneksi ollaan menossa kohti kevättä!

6 kommenttia:

 1. Voi, miten veikeitä kaksoiskisuja. Onneksi on koossa hiukan eroa, ettei luule näkevänsä samaa kissaa tuplana. :D

  VastaaPoista
 2. Niin, onneksi pikkuveli on nykyisin jättiveli! :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset kuvat, ihanat 'kaulailukuvat' ♥ onneksi heillä on toisensa lämmittämässä!

  VastaaPoista
 4. Pesukin sujuu tahdissa, voiko tuon paremmin synkronoituja kissoja olla? :D

  VastaaPoista
 5. Eikä. Ihan mahtava toi pesukuva. :D Etutassutkin ihan samassa asennossa. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan, onneksi heillä on toisensa, niin tasatahtisia veljekset ovat! Pitäisi ehkä ottaa vielä kolmas harmaaherra, niin näkisi, toimiiko sekin samalla tavalla?

  Vaikka eivät nuo kaksikaan tietysti aina noin samanlaisia ole. Viime yönä pakkasukko sitten hellitti ja Totolta pääsi vissiin vähän purkautumatonta energiaa vapaaksi. Keskellä yötä herättiin niin kauheaan rotantapporymyämiseen, että jopa harkittu ja rauhallinen (joopajoo) isoveli Cisu oli aivan rasittuneen oloinen, että eikö täällä saa nukkua rauhassa. Onneksi siinä ei menty tasatahtia ja vain yksi kissa riehui läpi yön.

  VastaaPoista