perjantai 22. tammikuuta 2010

Talopaketti!

Meillä on vietetty tänään harjannostajaisia ja jo tupareitakin.

Eteisestä löytyi kiinnostava paketti, jonka avaamisessa pojat kilvan auttoivat.
Pahvia, jihuu! Mitäköhän tästä tulee?
Tietenkin talo! Eihän se ole kissa eikä mikään, jolla ei ole omaa omakotitaloa.

Ei muuta kuin tupatarkastusta tekemään.

Mitäs pidät, veli?
Ja pitihän se. Erityisesti laatikkohirmu Cisu on ollut aivan tohkeissaan omasta talosta. Talo vain parani, kun se käännettiin niin päin, ettei koskaan tarvitse kulkea ovesta, vaan aina voi pujahtaa ikkunasta, joita tässä talossa kyllä riittää.
Että mä sitten kaikkien laatikoiden ja paperikassien jälkeen sainkin tällaisen, ei voi olla totta!

Talotekniikan asiantuntijana Cisu kävi tarkastamassa myös kattorakenteet.

Talo paljastui sen verran suureksi, ettemme oikein vielä tiedä, mihin sen kotonamme sijoitamme. Mutta ainakin ensivaikutelma talopaketista on siis hyvä, uudet asukkaat tulevat varmasti viihtymään siinä.
Eikä ihme, onhan talo kuin kissoja varten suunniteltu. Kop kop... eikun täp täp, onko kukaan kotona?
Talotoimittajana oli Matteriashop.

11 kommenttia:

 1. Törkeen hiano! Nyt kyllä meidän pojat on kateena. Ehkä pitää harkita tilausta tännekin. Vois olla aika pop. Tai sit ei yhtään...

  VastaaPoista
 2. Wau :) Onpa todella hieno! Kyllä nyt kelpaa, saapa nähdä tuleeko henkilökunnalle ihan porttikielto tuonne? Paitsi että pitäähän sitä ruokaa saada kanssa..
  Melkoisia trapetsitaitelijoita siellä on nähty!

  VastaaPoista
 3. Ja ei muuta ku nakertelemaan! Mökkielämään nimittäin kuuluu kaikenlainen nakertelu... On se kyllä kiältämättä hiano.

  VastaaPoista
 4. Wau, onnea pojille uudesta talosta! Hieno on ja siitä riittää kiinnostusta varmasti pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 5. Pojat kiittävät kehuista! Heistäkin talo on hieno, jopa niin hieno, ettei sitä ole vielä edes yhtään nakerrettu. Poikien miespuolinen ihmiskämppis kyllä kannusti nakerteluun, sillä hän ei ole aivan vakuuttunut, tarvitsevatko kissat omat leikkimökin. Tarvitsevat ne, Cisu ja Toto suosittelevat omaa taloa muillekin kissoille! Pakkasella on parempi nukkua huopakattoisessa laatikossa, mutta LEIKKImökkiäkin tarvitaan, jopa öisin. Kannattaa valita sellainen mökki, jonka ikkunalukkuuja voi rämpätä yöllä. Se on hauskan kuuloista yön hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
 6. No on hieno! Meidän pojilla on vain sellainen RC:n miniversio, joka on kyllä sekin nyt jossain kaapissa. Mutta täytyyhän tuota nakerrella, valmistajan sivuilla oikein käsketään antaa käyttäjän koristella mökki itse ;)

  VastaaPoista
 7. Vautsi, tosi hieno kämppä teillä! Ei muuta kuin sisustamaan sitä jollain kivoilla jutuilla. :)

  VastaaPoista
 8. Hieno mökki teidän pojilla! Melkein voisi itsekin harkita tuollaisen tilausta. Meidän supersilppuri vaan luultavasti tuh... siis muotoilisi mökkiään ehkä hiukan liiankin antaamuksella.

  VastaaPoista
 9. Pojat ovat jo sisustaneet taloa asentamalla sinne kokolattiamaton (pienen räsymaton), niin ei tarvitse loikoilla kovalla lattialla. He ovat myös ottaneet kotieläimen: talosta löytyi pieni kilpikonnalelu. Cisu ja Toto ovat siis melkein kuin muuttaneet pois kotoa, mutta eivät onneksi sen kauemmas. Henkilökunta on tervetullut kylään ainakin sormenpään verran, sillä on ihanaa olla sisällä talossa ja vaania sormenpäätä, joka ilmestyy hyvin jännittävästi milloin mistäkin talon ikkunasta tai kurkistusaukosta.

  Muidenkin kissojen siis kannattaa laittaa talotilaus vetämään, tällä talolla on nopea toimitus ja helppo pystytys. Lupaamme raportoida käyttäjäkokemuksista eli siitä, kuinka paljon talo kestää kattokiipeilyä ja nakerrusta.

  Pitäisi ehkä laittaa palautetta talotehtaalle, että kannattaisi markkinoida pahvitaloa eläintarvikkeissa eikä lastentarvikkeiden alla? Talotehdas ei ole ehkä ymmärtänyt, mikä markkinapotentiaali laatikkohulluissa kissoissa piilee.

  VastaaPoista
 10. Hihih, onpas siitä pojilla oikein taloa kerrakseen! Oikein ikkunaluukkua, harjakattoa ja kaikkea.. :)

  VastaaPoista