torstai 15. lokakuuta 2009

Kissakuvahaaste 121: Päiväunet

Vaikka Cisusta ja Totosta on näkynyt päikkärikuvia jo varmaan kyllästymiseen asti blogissa, niin taas puhutaan nukkumisesta. Cisu osallistuu oheisella piiloutumiskuvalla kissakuvahaasteeseen nro 121. Haasteen aiheena aiheena on arvatenkin päiväunet.

Kuvassa Cisu on nähnyt paljon vaivaa, että on saanut sohvan suojakankaiden väliin kissan mentävän unipiilon. Kuva otettiin elokuisen mökkireissun jälkeen: jos viettää pari päivää puissa kiipeillen, joutsenia katsellen ja merta tassuttaen, saattaa olla totaalisen uupunut ja hyvin pitkien päikkärien tarpeessa kotiin palattuaan.

Koneelta löytyi myös jokin aika sitten kuvattu laatikkopäiväunivideo. Äänimaailma on lähinnä kolinaa, mutta tarkkakorvainen saattaa kuulla myös pörinää: Toto, lempinimeltään Kärpänen, se siellä pörisee. Ja vaikka Toton lähes aina kuuluva kehräys ei oikein tallentunutkaan, näkee videosta ainakin sen, että Toto kunnioittaa isonveljen päikkäreitä. Koska Cisu haluaa vielä torkkua, ei Totokaan viitsi lähteä laatikosta, vaikka onkin hereillä.


video

6 kommenttia:

 1. Ihana video pojista, Cisu on iiihan väsynyt. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on usein niin, että Cisu on iiiiihan väsynyt ja Toto iiiihan huriseva. Etenkin Toto on oikea HURmuri. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kaivautuminen on ihan parasta! Varsinkin jos on vähän haastetta... ;)
  Kyllä kuuluu hyrinä, ihana! Tuohon voisi itsekin torkahtaa. En ihmettele että Cisulle uni maistuu kun pikkuveli hyrryttää jatkuvaa kehtolaulua :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kauniit pojat ja sopuisat.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä uni maittaa.
  Ihania mussukoita.

  VastaaPoista