keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Aitojen asioiden puolesta

Ostin viikonloppuna Helsingin kirjamessuilta Hesyn osastolta hienon kissavoimaekokassin, jota myytiin kodittomien kissojen hyväksi eli aidosti tärkeän asian takia. Eilen esittelin kassin myös Cisulle ja Totolle.Ensin vain Toto tuli tutkimaan. Cisu (taustalla) ei tietenkään malttanut lähteä kenkälaatikostaan minnekään. (Montakohan viikkoa hän aikoo siellä istua?)
Toto tuumasi, että minä sitten otan tämän kassin, kun Cisua ei kiinnosta.
Etkä muuten ota!
Pienen peuhuhetken jälkeen kassin kiinnostavuus lopahti. Ei noin löröllä kassilla voi leikkiä: sinne on hankala ryömiä eikä se edes kahise kuten aina ihanat paperikassit.

Yritin kuitenkin houkutella kissoja yksin ja yhdessä kassiin, sillä olisin halunnut kuvan, jossa koratherra istuu kissavoimapussissa. Pojat eivät kuitenkaan olleet yhtään yhteistyökykyisiä. Hekin kannattavat aitoja asioita. Ei lavastuksille, vain aidot hölmöilyt kuvataan ja julkaistaan.

5 kommenttia:

 1. (Montakohan viikkoa hän aikoo siellä istua?)
  Hih, hauska Cisu, tarjosit päivän nauruhetken. :)

  VastaaPoista
 2. kassi on hieno, mutta kissat ovat tietysti ihanempia.. Toivottavasti sulla on kamera lähellä, sitten kun jompikumpi on kassissa.

  VastaaPoista
 3. Voi hitsit kun missasin sen Hesyn osaston kirjamessuilla. Jälkeenpäin muistin käyneeni siellä viimevuoden messuilla, mutta nyt se jotenkin unohtui kun en siihen törmännyt. Pannahinen!

  VastaaPoista
 4. Minä en edes muista nähneeni Hesyn osastoa aiempina vuosina. Niin ne kissat avaavat silmiä - tai se, että käy myös messujen antikkapuolella.

  Hesyn tuotteita voi näemmä ostaa myös nettikaupasta sekä Hesystä paikan päällä.

  VastaaPoista
 5. Tuo kyseinen Hesyn kassi on kyllä hieno, olen sitä itsekin katsellut. :)

  VastaaPoista