perjantai 16. lokakuuta 2009

Mummilassa

Eilen pojilla oli elämysilta: kävimme mummilassa. Toto-pitkäkielen velmu ilme kertoo, miten hauska oli päästä vähän tuulettumaan oman kodin ulkopuolelle. Kaiken lisäksi Totolle se oli eka kerta mummilassa, vaikka hän on saanut kutsun vähintään kerran viikossa jo kuukausien ajan! (Laiskat, tyhmät ihmiskämppikset, meissä on syy, että näin venähti mummilavierailu.)

Cisu on ollut mummilassa jopa yökylässä, joten häneltä pääsikin HUR heti eteisessä. Tää on se kiva paikka, jossa mua aina passataan hyvin ja seuraa on yötä päivää! Ei muuta kuin viipottamaan ympäriinsä, Toto tietenkin perässä. Kaikki paikat tutkittiin.

Oho, keittiön pöydällä on kastelukannu!
Hei, mä löysin leipälaatikon!
Sohvan alla.
Vessassa lääkekaapin päällä - miten sinnekin voi päästä ja ehtiä?

Mielenkiintoisten nuuskuttelu- ja kiipeilypaikkojen lisäksi mummilassa oli paljon muitakin ilon aiheita. Mummi oli ahkera leikkimään ja vaarin iltalepoa oli hauska häiritä vaarin vatsalla pomppimalla ja kainaloon änkeytymällä. Iltapalaksi saatiin kalkkunaleikettä!

Todella tyrmistyttävän ihana juttu oli pitkä tunnelilaatikko, joka saapui yhtäkkiä paikalle uuden lintulaudan ympärillä. Äkkiä lintujen ruokinta-automaatti pois ja tunneliin! Toton ilme kertoo, kuinka ihailtavan taitava tunnelihirmu-Cisu hänestä on.


Cisu: Siitä vaan rohkeasti! Tule tule!

Kotiinlähtöä lukuun ottamatta kaikki sujui mainiosti ja pojista oli selvästi todella hauskaa päästä pitkästä aikaa kodin ulkopuolelle. Aika vain kului liian nopeasti! Kun nimittäin näytimme Cisulle valjaita, hän pötki pakoon ja piilotui parisängyn alle. Kesti aikansa saada Cisu sieltä esille ja uskomaan, että valjaat on nyt pakko pukea päälle ja lähteä kotiin. Cisu-parka. Pitää viedä hänet pian uudestaan tunnelimummilaan.

6 kommenttia:

 1. Kissojen kanssa ei taida kyläilyt olla kovin pitkästyttäviä. :D

  VastaaPoista
 2. Joo, ei mitään sellaista, että istutaanpa rauhassa kahvikupin ääressä rupattelemass, kun kaksi vilperttiä juoksee koko ajan ympäri ämpäri täpinöissään... Kotona he sitten menivätkin välittämästi nukkumaan. :)

  VastaaPoista
 3. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  VastaaPoista
 4. Heips,

  Haquskalta mummilareissulta kuullosti ;)

  Meilläkin kissat rakastavat mummilaa. Eivätkä siis vaapaaehtoisesti suostu lähtemään kotiin ;)

  VastaaPoista
 5. Mummula ON paras! Tuo maaginen paikka, sinne jäisivät ainiaaksi ;)
  Palvelu pelaa ja ihailu on taattu :D
  Mekin käymme selvästi ihan liian harvoin, siellähän pitäisi käydä vähintäänkin joka päivä ;)

  VastaaPoista
 6. Hmph. Milloinkohan se kissa-asiamies saa valituksen siitä, että kaikkien kissojen on muutettava mummolaan? Mummolassa on kaikki niin paljon paremmin. Kotona ei yhtään saa huomiota eikä mitään. Cisukin vain tuli juuri syömästä (sunnuntai-illan erikoisuus: uutta ruokaa) ja istuu nyt tässä sylissä, mutta ei tällainen palvelu ja huomio varmaan ole hänestä lähellekään mummolastandardeja.

  VastaaPoista