maanantai 19. lokakuuta 2009

Lämpökylpyjä ja spa-hoitoja

Toisteiseksi menevät jutut, mutta pitää kertoa, että meillä on taas saunottu. Piti lämmittää lauantaisauna ihan Cisun takia, kun hän oli viimeksi niin onnellinen saunatonttu.

Tällä kertaa Totokin oli heti messissä, ja pojat saunoivat ensin vierekkäin loikoillen. Toto ei poikkeuksellisesti ollenkaan hurissut, joten ihan täysin ihastunut hän ei taitanut löylyihin olla.Hetken päästä Toto kuitenkin kiipesi ihan ylälauteelle ja näytti aika tyytyväiseltä.
Perheen varsinainen naatiskelija on kuitenkin Cisu.
Saunan jälkeen vuorossa oli tassujenhoitoa. Toto kuuli keittiöstä kummaa ääntä ja hiipi varovaisesti katsomaan.
Siellä pöydän alla oli aivan uusi vekotin: jalkakylpylaite. Jos vähän pullistaa häntäänsä, voi sellaista lähestyä suht koht turvallisin mielin.

Aika hassu kapistus! Cisua se ei kiinnostanut ihmisen käyttämänä ollenkaan, mutta kun kapistus oli tyhjä ja kuiva, harmaaveljekset tutkivat sitä yhdessä tuumin. Jalkojenhoitolaitteessa on jalkapohjien alle tulevat pienet rullat. Aika hauskalta näytti, kun pojat olivat vierekkäin tutkimassa koti-spata ja kumpikin pyöritti tassulla omaa rullaansa.

Kyllä oli puhdas ja virkistynyt olo moisen hyvinvointi-illan jälkeen!

5 kommenttia:

 1. Oi, kylläpäs hän naatiskelee lämmöstä - ihanan näköistä ;) Meidän kisu ei tykkää mistään pörisevästä, sehän voisi olla jotain vaarallista, niinkuin imuri..

  VastaaPoista
 2. Meidän piti sitten myös lauantaina kokeilla, josko Mäykynenkin pitäisi saunomisesta. Kylmässä saunassa Mäykynen käy välillä mielellään torkkumassa. Lämmin sauna oli kuitenkin erittäin epäilyttävä. Herra kuljeskeli lattialla hetken, hiukan kurkotti lauteille ja sen jälkeen poistui vähin äänin oven alta. Ei ollut Mäykysen juttu.

  VastaaPoista
 3. Meillä imuri on nykyisin suht siedettävä. Cisu ei piittaa siitä ollenkaan, joskaan ei seuraakaan sitä. Toto seuraa imuria jännittyneenä, viimeksi viikonloppuna "auttoi" koko talon imuroinnissa. Toto tulee ihan imurin lähelle, muttei koske siihen. Cisulla oli taas ennen tapana imuroinnin lopettua käydä lyömässä vekotinta. Että oletkos nyt hiljaa tai turpiin tulee! :)

  Harmi, ettei Mäykynen saanut saunomisesta uutta harrastusta. Ehkä vähitellen? Tai sitten lämpökylvyt ovat hänestä ihan lällärien juttu, tuuheaturkkinen tosimies pärjää ilmankin?

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa kissanelämää, niiiiiin nautinnollista (kolmikolta sensuroidaan tämäkin postaus) :)
  Saas nähdä koska pojat huomaa että tuollaisessa hoitovatissa oliskin mukava uittaa tassuja :D

  VastaaPoista
 5. Menina, hoivavati ei ole ollut enää yhtään kiinnostava (ehkä koska se piileksii kylppärissä, jonne ei pääse kuin välillä). Ehkä siitä tulee kiinnostava, jos käytämme sitä uudelleen. Ainakin Toto, joka oli ennen varsinainen vesipelkuri, on nyt kovin kiinnostunut vedestä. Kylppäriin päästessään T hyppää ammeen reunalle ja tuijottaa sieltä, kunnes ammeen pohjalle lorotetaan vettä. Aikaisemmin tuo vesi oli aivan puistattavaa, mutta nykyisin märän ammeen pohjalle pitää hypätä heti kun enin vesi on kadonnut viemäriin. Aikaisemmin ammetemppuun kuului myös se, että karvainen putkimies sukelsi lorinan peräsä ammeen alle tarkastamaan, mihin se vesi oikein menee, mutta nyt tuo kulkureitti on ikävä kyllä tukittu. ;)

  VastaaPoista