torstai 3. syyskuuta 2009

Keskipiste

Cisun elämässä on viime aikoina ollut keskipiste, Verso Designin huopapannunalunen. Aina kun pannunalunen on keittiön pöydällä, Cisun pitää hieman kaapia sitä. Välillä meno on kuin hiirellä juoksupyörässä, mutta sellaisesta sutimisesta ei ole valitettavasti kuvia.

Kun alustaa on myllätty tarpeeksi, Cisu asettuu itse keskipisteeksi.
Sileä huopapyörylä on muuttunut Cisun käsittelyssä jo hieman hahtuvaiseksi. Eräänä päivänä hätkähdin Cisun punaista tassua, mutta kyse olikin vain varpaaväliin juuttuneesta pannunalusnöyhdästä.

Emme yhtään tiedä, mistä on kyse. Maunon ja Epun blogissa puhuttiin juuri siitä, kuinka tutkimattomia ovat kissojen tavat ihmiselle. Tämä menee samaan kategoriaan. Mutta lämmittäköön pyllyään keskipisteellä, jos kerran tahtoo. Cisulla on ollut tapana muutenkin hyödyntää kodin esineitä sisustusprojekteissaan.

6 kommenttia:

 1. Hyvä Cisu, sinähän OLET keskipiste ja maailman napa - älä sitä koskaan unohda :)

  Turha kai sitten kysyä mikä tuossa niin kiehtoo ;) Itseasiassa se Koratherra joka meillä aikoinaan vieraili, pistelee poskeensa vaatteita.. Ruokakulhon vierestäkin löytyy aina sukka - jälkiruoaksi.. Voinette siis olla tyytyväisiä että Cisun huoparakkaus rajoittuu ainoastaan kuopimiseen :D

  VastaaPoista
 2. Hmmm. Maailmassa ei kyllä taida olla kauheasti kissoja, jotka eivät muistaisi olevansa keskipisteitä. :) Välillä pitää vain hieman painia kilpailevien keskipisteiden kanssa, että selviäisi, kuka on keskipisteistä keskipistein - meillä se on kyllä Cisu, vaikkei Toto paljon jälkeen jääkään.

  Onneksi meidän koratherrat eivät syö vaatteita. Heistä on kyllä hauska takertua kiinni villasukkaiseen jalkaan ja raahautua sen perässä lattialla tai jopa roikkua ilmassa sukasta kynsin hampain kiinni pitäen (tämä on sellainen perheen miesten oma poikienjuttu..). Kaiken varalta pojat pitävät minun yhtä villasukkaa aina jossain hollilla, jos sille vaikka tulee jotain tarvetta... Muuten vaatteita hyödynnetään onneksi vain nukkuma-alustoina. Viikonloppuna olimme koiran luona kylässä, ja sen jälkeen Toto halusi nukkua koiranhajuhousujen päällä. Yö koiran sylissä oli varmasti jännittävä.

  VastaaPoista
 3. Tutkimattomat ovat tosiaan kissojen aivoitukset. Kyllä ne mitä erikoisempia mieltymyksiä välillä itselleen keksii, ettei voi aina ymmärtää. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan normaalia, että kissa haluaa olla keskipiste, höh. Ja huopahan se kiva materiaali on pyllylle ja kaapimiseenkin. Ja mikä tärkeintä, tuote ei alunperin ole tarkoitettu kissatarkoitukseen.

  VastaaPoista
 5. No mutta ilman muuta, tuohan on juuri ehdottomasti maailman parhain kissin-alunen, lämmin ja pehmeä!

  VastaaPoista
 6. Eihän tässä muu hämmästyttänytkään kuin tuo alunen. Sillä tietenkin C ja T ovat keskipisteitä muutenkin, ilman keskipistettä ja patsastelua - mutta ehkä C on kuullut, että suuressa maailmassa julkkikset (ja julkkishan blogikissa eittämättä on) näyttäytyvät usein punaisella matolla.

  Sitruuna on varmasti oikeassa arviossaan. Jos olisimme lahjoittaneet Cisulle varta vasten kissoille suunnitellun kissanpyllynlämmittimen, ei sitä olisi edes nuuhkaistu.

  VastaaPoista