maanantai 7. syyskuuta 2009

Muutos käsikirjoitukseen

Viikonloppuna kuvasimme materiaalia, jonka tarkoituksena oli osoittaa, kuinka vaikea yhden ihmisen on ulkoiluttaa kahta kissaa, joista yksi kököttää ja toinen riehuu. Kuvasarjan nimeksi piti tulla ruusupallo, mutta yllättäen käsikirjoitukseen tuli muutos.


Toto on ulkona itse tyyneys. Hän etsii mukavan paikan ja istahtaa siihen.Välillä saattaa pää hieman kääntyä.Cisulla menee hermot tuollaisessa kökkimisessä. Yksin ulkoilessaan hän ei todellakaan istuskele, vaan saattaa käydä yllättävän pitkilläkin kävelyillä pitkin pellon piennarta tai metsässä. Yleensä kuitenkin Toto on mukana ja pysytellään kotipihalla. Cisua ei paljon lohduta, vaikka Totokin ulkoiluttaisi häntä eli kulkisi mukana ihmisen sylissä istuen, jotta päästäisiin edes hieman Cisun haluamaan vauhtiin.

Niinpä Cisulle on pitänyt keksiä aktiviteetteja, joissa ei haittaa, ettei ulkoiluttaja juuri liiku. Luonnonhärppääminen eli ihmisen heiluttaman heinän tavoittelu on tosi kivaa, mutta ihan ylivetolaji on ruusupallo eli ruusunmarjan perässä ryntäily autotallipihalla. Nämä videot eivät näytä edes Cisun vauhdikkaimpia säntäyksiä, mutta idea tullee selville. Ja idea on siis singahtaa ruusunmarjan perään ja jäädä odottamaan, että se heitetään uudelleen: ruusunmarjan täppäily ei ole kovinkaan kiinnostavaa.


video


video

Ja sitten se käsikirjoitusmuutos: Toto ei olekaan kiltti kököttäjä vaan todellinen susi lampaiden vaatteissa. Viikonloppuna hän pääsi yllättämään ja nappasi kesken kökötyksen ihan oikean päästäisen ja yritti vielä tappamisen jälkeen raadella eläinparkaa! Meidän pikku piipittäjä. Sellaista Cisukaan ei ole tehnyt. Molemmat pojat olivat aivan tyrmistyneitä ja tuijottivat minuuttitolkulla paikkaa, jossa suuri verityö oli tapahtunut. Kotonakin he olivat aivan hiljaa ja vain tuijottivat pohtivana toisiaan. Molemmat taisivat miettiä, miten juuri Toto sai ihan oikean saaliin. Ruusunmarja ei oo mitään päästäiseen verrattuna.

Eikä tässä vielä kaikki. Viikonlopun aikana pihaltamme löytyi vielä kaksi kuollutta päästäistä lisää. Niiden menehtymisillä ei kyllä ollut mitään tekemistä Toton kanssa, ellei hänellä ole myös henkistä valtaa päästäisiin.

P.S. Olemme kyllä sanoneet kissoille, että päästäisten saalistaminen on ehdottoman kiellettyä, mutta Toto pääsi yllättämään. Jos kissa istuu asfaltilla ja näyttää olevan aivan omissa maailmoissaan, kuka uskoisi, että sillä onkin yhtäkkiä saalis suussaan?

4 kommenttia:

 1. Hui, mikä peto pikku-Toto on. Hurrrjaa!

  VastaaPoista
 2. Ensin huovutettu lammas, nyt oikea eläin. Mihin päädymmekään? Kohta meillä syödään peurapaistia, jos Toto pääsee pihalla irti.

  VastaaPoista
 3. Kunnon metsästäjäkissa. Ei pidä turhaan melua niin saalistakin tulee paremmin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä. Mitä sitä turhaan käkättämään ja pyllyä heiluttamaan ja hötkyilemään. Teot puhuvat puolestaan.

  VastaaPoista