tiistai 28. heinäkuuta 2009

Sängynvaltaajat

Kaikki, joilla on kokemusta aktiivisista ja uteliaista kissoista, tietävät varmasti, miten hankalaa (ja hauskaa) voi olla esimerkiksi lakanoiden vaihtaminen innokkaiden pikkuapulaisten kanssa. Ensin lakanoissa roikutaan kynsin hampain, sitten piiloudutaan niiden alle. Toto havainnollistaa:
Pikkuapulainen saattaa myös äkkiä päättää, että nyt on ihan väärä aika kotitöihin. Aikansa telmittyään hän saattaa jämähtää paikalleen kuin juurtuneena. Tämä sänky saa nyt olla rauhassa, mene pois siitä riehumasta
Seuraavaksi kissa muistaa, että ai niin, nyt onkin päiväpesun aika. 
Ja sitten nukkumaan. Veli tulee mukaan unisykkyrään (kyllä, kuvassa on kaksi kissaa).
Koska leikkivää/nuolevaa/nukkuvaa kissaa ei tietenkään sovi häiritä, saadaan lakananvaihtoon kulumaan karva-apulaisten kanssa tuntikausia. Hyvin näppärää. 

Karvanukkujat ovat nyt muuten siirtyneet takaisin perhepetiin: minunkin kanssani voi nukkua taas joka yö, vaikka olenkin epäilyttävä kissanhaalija ja petturi Cisun mielestä. Kaikki ei kuitenkaan ole aivan ennallaan. Ennen Cisu tuli nukkumaan minun perässäni, mutta nyt hän ja Toto menevät sängylle ennen ihmisiä. He käpertyvät aina juuri minun puolelleni sänkyä ja tuhahtelevat ja mulkoilevat rasittuneen ja ylimielisen oloisena minua, kun yritän vaivihkaa hivuttautua mukaan. Onneksi he kuitenkin sallivat armollisesti minunkin nukkua sängyssään. 

3 kommenttia:

 1. Heh, tutun näköistä touhua. Lakananvaihto on kyllä ehdottomasti meidänkin lempparipuuhaa ;-D

  VastaaPoista
 2. Hei Panu ja Turo! Teillä saattaa olla jotain muutakin yhteistä meidän kanssa. Ainakin te ootte aika samannäköisiä kuin me! Ja yhtä vill... viisaitakin vissiin. :)

  t. Cisu ja Toto, toinen komea koratveljespari

  VastaaPoista
 3. Joo, kuin neljä marjaa, vai miten se nyt meni... :-D

  VastaaPoista