tiistai 7. heinäkuuta 2009

Häntäheikki

Totolla oli eilen onnenpäivä: hameista ja korateista pitävä täti kävi taas kylässä! Salaperäisestä hamekätköstä huolimatta tiesimme jostain syystä koko ajan, missä Toto on. Hännänpiilotusta on vielä ehkä vähän treenattava.

Hyvä ilta joka tapauksessa. Tässä naistenmiehen ilme näyttää niin tyytyväiseltä ja määrätietoiselta, että eiköhän hän vastakin ole pyrkimässä hameen alle.


4 kommenttia:

 1. Kääk mikä parivaljakko :D Toinen sisustaa ja toinen hurrrmaa naisia... ei hassummat jobit pojilla ;D

  VastaaPoista
 2. Ai kun onkin kiva kätkö kissalle:)Ja sitten on kiva olla sylissä rapsuteltavana!

  VastaaPoista
 3. Mauno harrasti pienempänä tuota hameiden alla puikkelehtimista myös, mutta on onneksi isompana luopunut tavasta. Eppu taas ei hamehenkilöitä vielä ole tavannutkaan.

  Sisustustyyli on molemmilla sama, eli matot ruttuun vaan ja tavarat alas hyllyiltä.

  VastaaPoista
 4. Se on hyvä, että kissat osallistuvat kaikkeen: sisustamiseen ja ottavat kantaa ihmisten vaatevalintoihinkin. Tosin tuossa hameasiassa oleellista taitaa olla myös se, että pääsee vikittelemään vieraita naisia. En itse käytä juurikaan hameita, mutta kissojen takia ei kannattaisikaan. Minun hameeni ei aiheuta mitään reaktioita Totossa, vieraiden hameiden alla sen sijaan Cisukin on joskus käynyt.
  Kesäkuumalla kyllä huomasin, että hameessa on etunsa: kun tulee hame päällä kotiin, tuntee olonsa todella tervetulleeksi, kun ihanat pehmeät silkkiturkit liehakoivat vasten paljaita sääriä.

  VastaaPoista