keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lama-ajan lapsi


Mökkeily on vaihtunut ankeaan arkeen. Ei enää ihailijajoukkoja, ei enää meren aavaa. Leikkinäkin on vain tyhjän kalkkitablettipurkin uittaminen vadissa. Voi Totoa, köyhää lamalapsukaista.

Janoa ei sentään tarvitse kärsiä.

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi kissaparkaa. Onneksi on sentään purkki, ettei pelkällä vedellä joudu leikkimään.

  VastaaPoista
 3. Pelkällä vedellä ei voi leikkiä, vesi on p-e-l-o-t-t-a-v-a-a. Toto pelkäsi hetken minuakin, kun pari päivää sitten suihkutin häntä vahingossa kylkeen. Mitäs tulee suihkuun mukaan. Ihan hyvin ihmiselle voi yhtäkkiä mennä saippuaa silmään ja se voi pudottaa suihkun kädestään ja silloin kastuu kaikki kissakatselijoita myöten. Onneksi oli lämmintä vettä. :)

  VastaaPoista
 4. Huonot on ajat täälläkin - kaverusten vastaus lamaan on paperitollot ja kävyt...
  No eivät raukat vielä tiedä että joutuvat nuokin surkeat lelunsa kohta jakamaan pikkuriiviön kanssa... On meinaan pian palvelusväen työsuhdekin vaakalaudalla ;)

  Näyttäisi, ettei Totokaan tule suunnattomasti nauttimaan pesuhetkistä - meillä ainakin ne muutamat pesukerrat muistetaan ikuisesti, ki-du-tus-ta! :D

  VastaaPoista
 5. Menina, varsinaista pesukokemusta meillä ei ole, mutta kun mies pesi Cisu tassut, kissan kumea MOOOOUUUUUUUUU kaikui koko talossa. :)

  Minä taas veikkaisin, ettei palvelusväen työsuhde ole teillä ollenkaan vaakalaudalla. Päinvastoin, palvelusväki saattaa olla jopa ylityöllistetty!

  VastaaPoista
 6. Oho, tuo on ehkä leikki, jota meidänkin pitää kokeilla. Taannoinen vesi-ilmapallo kylppärin lattialla oli kissojen lemppari (paitsi sitten kun se puhkesi). Tämäkin voisi toimia.

  VastaaPoista
 7. Vesirämppä on Maunon mielestä påp, mutta Eppuli ei selvästikään jaa enonsa rakkautta vettä kohtaan. Juuri jouduttiin pyllypesulle ja se oli Epun mielestä aiii-van kamalaa. Mauno sentään asettuu kiltisti ja melkein vapaaehtoisesti pesulle.

  VastaaPoista
 8. Mirja, vesi-ilmapalloleikki kuulostaa vähän vaaralliselta, puhkeamis- eli kastumisvaara on suuri. Muistan kyllä blogistanne, että se oli leikki kissojen mieleen.

  Sitruuna, Maunon peppupesusuopeus on kummallista. :) Meillä ei ole kokeiltu pyllypesua kuin kerran, ja silloinkin Cisu alkoi vaimeasti rimpuilla, vaikka oli vielä aivan nukutustokkurassa eikä pysynyt juuri pystyssäkään. Onko mau yleisesti vettä sietävä kissarotu - eli kumpi teillä on tavallinen mau, eno vai siskonpoika?

  VastaaPoista
 9. Mau on vesisuopea rotu, esim. rotuyhdistyksen sivuilta löytyy kuvista kylpyammeessa kahlaava Cassiopeia. Kaikki eivät tosin tykkää eli molemmat taitavat olla tavallisia maukulaisia.

  VastaaPoista