torstai 15. tammikuuta 2009

Teinin kosto

Kissan ensimmäinen elinvuosi vastaa kuulemma noin 15 vuotta ihmisen iässä. Sittemmin kissan vanhenemistahti laantuu, mutta meidän C on nyt siis teini-ikäinen nuorukainen.

Olisi pitänyt muistaa, etteivät heräävän miehuutensa kanssa painiskelevat jätkät pidä siitä, että tädit lässyttävät. C sattui eilen kuulemaan, kuinka luin miehelle ääneen herkän kirjoitukseni siitä, miten läheinen suhde minulla ja C:llä on öisin. Viime yönä ei kissakerää näkynyt! Sen sijaan kuului töminää ja huutoa. Kumea AAAOOOUUUUUU-huuto kaikui nurkissa, kun teinipoikamme harjoitteli läpi yön pikajuoksua reitillä olohuoneen sohva– ulko-ovi (sitä päin kuuluu rymäyttää komeasti luut paukkuen!) – makuuhuone (siellä kuuluu hypätä sängylle ja juosta kunniakierros ihmisten päällä) – yläkerta. Sitä meteliä, kolinaa ja ylipäätään villiä menoa!

Vastoin suunnitelmiani en etsiytynyt C:n viereen. En olisi pysynyt vauhdissa mukana sekuntiakaan. Nyt olen silmät ristissä, enkä meinaa pysyä työvauhdissa mukana. C sen sijaan luultavasti vetelee sikeitä kotona. Rankka yö vaatii veronsa.

2 kommenttia:

  1. Teillä onkin ollut testosteronia pursuava yö! :D

    VastaaPoista
  2. Tämän miehen villiys ja hellyys ovat aivan omaa luokkaansa.

    VastaaPoista