sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Kotitöitä ja kukkahuoltoa

Seuraa lyhyt mainos ei ehkä kovin kiinnostavasta mutta kenties jollekulle ajankohtaisesta aiheesta: Electroluxin osittain kierrätysmuovista tehty Green-pölynimuri on hyvä! Imuroin sillä äsken, kone on kevyt, kätevä ja tehokas. En kehu enempää, ettei mies tee tästä tekstistä päätelmiä, että olen alkanut pitää imuroinnista, eikä hän ole enää talon imurointivastaava. Electroluxin sivuilta lisätietoa.

Kukkahuolto tarkoitti tänään sitä, että C:n lempikukkien alle on pirskoteltu omenaviinietikkaa ja siroteltu cayennepippuria. Nämäkin kikkakolmoset ovat kaiken tietävästä internetistä. Saa nähdä, auttavatko, vai saako C pidettyä päänsä ja tuhottua kukkamme. C saa myös omia kukkia: aion tänään vihdoin kylvää kissanruohon. Kissanminttuakin tekisi mieli kokeilla, sillä C tulee ainakin kuivatusta mintusta aivan hulluksi.

Hän ei ole enää peto, vaan tänään pinnalla on vauva. Aamulla piti likistellä ja kehrätä niin, että minä kyllästyin ensimmäisenä, ja se on harvinaista. Donnien lisäksi myös kissat taitavat olla aika mobile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti