lauantai 31. tammikuuta 2009

Muumilaakson tapaan

C:llä on ollut loistava shoppausviikko. Ensin kotiin ilmestyi paketillinen nukkekotitilpehööriä, sitten ...kassillinen pehmeitä arvoja!

Minä, C:n emäntä, kävin Arabianrannassa ja nk. tein Finlaysonit. Minulla (ja sivuhuomautus, eräällä lähisukulaisellani, joka kenties lukee tämän ja tuntee piston sydämessään) on tapana villiintyä siellä ja raahata kotiin kassikaupalla kodintekstiilejä. Nytkin kaikki kevätuutuuksia lukuun ottamatta oli 30-70 % alessa, eihän siinä voi kuin tuhl...sijoittaa kodin parhaaksi. Kumma kyllä en koskaan käy muissa Finlaysonin myymälöissä kuin tuolla outletissa (?) enkä ole edes kovin kiinnostunut Finlaysonin tuotteista: Arabiakeskuksen ilmassa on oltava jotain riehaantumiseen kannustavaa. Liityin jopa kanta-asiakkaaksi ja otin salaa kuvan eräästä sängystä.


Asiaan! Mukaani tarttui kaksi mustavalkoruudullista Otto-pussilakanasettiä sekä peräti neljä keväänvihreää, raikasta Nuuskamuikkunen-tyynyliinaa, pilkkahintaan, totta kai. Meillä ollaan nyt siis aivan kuin Muumilaaksossa: kevään merkki on se, että Nuuskamuikkunen ilmestyy taloon. Kohta meillä nukutaan varmaan värikkäissä Puistomuumi-lakanoissa...

Tuskin sentään. Vihrää Nuuskista ja joskus aiemmin ostamiani mustavalkoisia Muumi-tyynyliinoja lukuun ottamatta meillä ei ole lakanoissa satuhahmoja eikä edes kuvioita. Otto-lakanoiden hillitty ruutukuvio oli jo suuri myönnytys sille periaatteelleni, että lakanoiden on oltava yksivärisiä, siis valkoisia. Otto-setit oli kuitenkin pakko hankkia -70 % hinnan takia ja siksi, että ne olivat elämäni ensimmäiset ihan itse ostamani lakanat. Koin suurta riemua, itsenäisyyttä, aikuisuutta ja vapautta: kerrankin MINÄ saan valita! Talo on nimittäin täynnä lahjalakanoita - joista vain valkoiset kelpuutetaan käyttöön - sekä lahjapyyhkeitä. En ole ikinä päässyt ostamaan itse myöskään yhtään kylpypyyhettä. Ehkä senkin aika vielä koittaa?

1 kommentti:

  1. Ihana toi Muikkunen! Kannattavia sijoituksia olet tehnyt. :)

    T: marjis, joka on näköjään unohtanut salasanansa...

    VastaaPoista