maanantai 19. joulukuuta 2011

Pahvipäät!


Cisu ja Toto saivat kaksi laatikkoa Zooplussalta, mutta ilo oli lyhytaikainen. Laatikkolasti innosti ihmiset etsimään turhia laatikkoja talon joka nurkasta varastoa myöten ja keräämään eteisen lattialle suuren poistopahvipinon.

Pino oli ensin aivan vastustamaton. Se tarjosi lojumis-, mönkimis- ja kiipeilymahdollisuuksia. Sitten sitä siirrettiin ja Cisulle tuli huoli: Ne aikovat ottaa meidän laatikot! Cisu levittäytyi laatikkopinon päälle ja oli juuri niin tuima laatikkojen herra kuin yläkuvassa näyttääkin.

Totokin tajusi, millaisia pahvipäitä ihmiset ovat - heittää nyt hyviä laatikkoja pois! - ja kiipesi äkkiä taisteluasemiin kissanhiekkalähetyksen sekaan.


Ikävä kyllä kissat hävisivät taiston ja kaikki laatikot ovat poistuneet Koratiasta. Onneksi täällä on paketoitu hieman lahjoja ja siirrelty jopa huonekaluja, niin avustus- ja valvontatehtäviä on piisannut. Joulukuusi on vielä ulkona, yritämme vältellä kuusenkaatoshown alkamista.

5 kommenttia:

 1. Voi juku! Ei ole kivaa tuommonen. Pitäisikö kaikkien bloginlukijoiden ryhtyä vastaiskuun ja kerätä Koratian kuninkaallisille yhteistuumin uusia laatikoita? ;)

  VastaaPoista
 2. Naukulan Mamma, kiitos mutta ei kiitos. Voi juku mikä ehdotus! :D

  VastaaPoista
 3. Järkyttävää, jos kissat saisivat päättää, meiltäkään ei laatikot ikinä mihinkään lähtisi. Niillä olisi ehkä oma huonekin...

  VastaaPoista
 4. Melkoisen tuima ilme herralla ensimmäisessä kuvassa. Kyllä ne ihmiset taitavat olla melkoisia pahvipäitä!

  VastaaPoista
 5. Saara, juku tuotakin ideaa. Täytyy toivoa, ettei kukaan kissa lue omatoimisesti blogia ja ala sitten vaatia omaa laatikkohuonetta joululahjaksi! :D Vaikka olisihan siinä se puoli, että (ehkä) niitä laatikoita ei sitten olisi kuin siinä huoneessa eikä ympäriinsä.

  Myrsky, usein Cisu suhtautuu ihmisten pahvipäisyyteen ylimielisen ymmärtäväisesti, mutta joskus, kun puhutaan esimerkiksi laatikoiden kaltaisista Hyvin Tärkeistä Asioista, pitää ihan tuimistua. Onneksi nyt löytyi vielä yksi laatikko. Cisu taitaa arvata, että sekin pitää pian hyvästellä, kun taisi käydä laatikossa muutamaan otteeseen yölläkin.

  VastaaPoista