perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulupoikien tervehdys

Koratiassa on jotain kummaa ilmassa. Eilen tänne tuli yövieraita, mutta sentään oikein hyviä tuttuja, ja tänään kylppäriin ilmestyi tällainen puu. Huomenna se muuttaa kuulemma olohuoneeseen.

Toto tuumaa, että voihan luimukorva, joulukuusta tai oikeammin joulupihtaa en ole ennen nähnytkään! Enkä haistanut. Enkä maistanut! Muuten molemmat kissankiipelit ovat ottaneet rauhallisesti vierailevat ihmiset ja puut sekä ruoanlaiton ja kaikenlaisen touhotuksen. Tänään on nukuttu paljon päiväunia ja kerätty voimia jouluaatoksi, mikä onkin varmaan viisasta.


Kuva ei tee oikeutta, mutta sain tästä tilanteesta vain yhden pikaotoksen; valokuvamalli luikki sen jälkeen tiehensä. Voin kuitenkin vakuuttaa, että harmaassa huopakopassa punaisen joulusukan kanssa istuva harmaatonttu Toto on maailman kodikkain ja silitettävin näky.
Cisu on nauttinut mm. siitä, että kotiväki on siirtynyt pois makuuhuoneesta. Työhuoneen lattialla siskonpedissä on ihana kelliä. Cisu ehdottaakin, että pehmeä, kutsuva lattiasänky jätettäisiin hänelle pysyväksi söpöilyalustaksi. Harkitaan.
Näiden kuvien myötä Koratian kissapojat sekä ihmisväki toivottavat kaikille rentoa, lämmintä, pehmeää ja kehräävää joulua!

(Raportoimme lähipäivinä, säilyikö meillä tämä teema vai olemmeko siirtyneet riehumiseen ja kuusenkaatoon.)

11 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua teidän väelle! =^.^=

  VastaaPoista
 2. Niin tuttua. Siskonpetihän tehdään kissoja varten - vai? Hyvää joulua : )

  VastaaPoista
 3. Ihanan leppoisaa meininkiä! Toivottavasti tilanne kestää ja pienistä harmaatontuista on kasvanut rauhallisia joulunviettäjiä, joita voi vain halia ja suukotella ♥

  VastaaPoista
 4. Jos tota päätätte kumminkin kaataa sen kuusen, me ollaan hengessä mukana! Ei nimittäin taideta päästä niihin puuhiin ikinä ite. High five ja hasta la vista beibet!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua Koko Koratian väelle! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille toivottajille ja toivottavasti teillä kaikilla oli mukava joulu! :) Luin kyllä kaikki toivotukset, mutta joulutouhujen keskellä en saanut vastattua, vaikka kovasti aioin.

  VastaaPoista