tiistai 13. joulukuuta 2011

Mitä isot edellä...

video


Meillä on yksi joulu- tai oikeastaan talvikoriste. Vitriinikaapin ovessa roikkuu pieni luistinpari, joka ei arvatenkaan ole jäänyt kissoilta huomaamatta. Ylävideossa Cisu näyttää nopeasti, miten hän yrittää anastaa luistimet itselleen. Sen jälkeen Totonkin piti tietenkin kokeilla samaa. Mutta voi ei, kukaan ei tullut apuun ja brrrrräYY ja puistatuksia päälle, anastaminen ei onnistunut.

video

8 kommenttia:

 1. Voi! Ei onnistunut pikkuveli yhtään sen paremmin kuin isoveli. Kannattaa varmaan jatkaa harjoituksia. Eikös se ole niin että harjoitus tekee mestarin;)

  VastaaPoista
 2. Pienoisluistimien anastaminen on tänä vuonna osoittautunut yllättävän haastavaksi. Muistikuvieni mukaan siinä ei ollut viime vuonna mitään hankalaa, mitä lienee tapahtunut moukuloiden tassunäppäryydelle?

  VastaaPoista
 3. Unnasta näissä luistinten luvatonta käyttöönottoa kuvaavissa videoissa on hurjistuttavan jännittävä äänimaailma! Etenkin tuo Toton videon alussa kuuluva pieni narahdus on hyvin aktivoiva. Vallan vimmatusti on sinkoiltava pitkin huonetta.

  VastaaPoista
 4. Ella, hyvin erikoista käytöstä Unnalta. Hänet tuntien moiselle singahtelulle on kuitenkin olemassa tieteellinen selitys.

  VastaaPoista
 5. Niin, mitä lie akustiikan tai äänennopeuden kokeellista tutkimusta :D

  VastaaPoista
 6. Onpas kiusallisen lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Aika jännä, että taidot ovat ehtineet välillä ruostua.

  VastaaPoista
 7. Odota vaan, kyllä ne joku kaunis päivä on tulleet mysteerisesti alas. ;)

  VastaaPoista
 8. Ella, jotain tuollaista minäkin veikkaisin. :D

  Mindy ja Vulpes, niin, ehkä tämä on vain hämäystä. Joku päivä luistimet löytyvät lattialta - tai sitten C ja T kannustavat meitä näin laittamaan lisää koristeita esille, jotta he voivat sitten nauttia suurtuhosta ja anastaa ne kaikki.

  VastaaPoista