maanantai 27. helmikuuta 2012

Tule kanssani kylpyyn


Bestikset kielikylvyssä.


videoToto: Hei, mun hännänpää jäi likaiseksi. No, mä pesen sen itse!


video

12 kommenttia:

 1. Hei! Nämä ihanat kuvat ovat menneet minulta ihan ohitse! Huomasin tämän jutun uusissa päivityksissä vasta nyt maanantaina, 27.pvä?

  VastaaPoista
 2. Maantaina niiden pitikin ilmestyä, mutta miksi ihmeessä päivämäärä on tuollainen?! Julkaisen jutun uudelleen, katsotaan, miten käy. Nyt jutussa näkyy päivämäärä, jolloin kuvia ei oltu edes vielä otettu!
  t. jenni (kirjautumatta)

  VastaaPoista
 3. Jospas blogger oli maanantaituulella(?)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanat! Pojat! Tämä, tai siis nämä videot ja kuvat oli taas osastoa "Tarpeellista hidastamisterapiaa ylisuorittajille ja muille olevinaankiireisille". Vaaleanpunainen tyyny natsaa pinkkeihin kieliin, tää on niin kuin ystävänpäiväpostaus (oliko se väärä päivämäärä kenties se? Jos bloggeri teki itse sellaisen valinnan?) Mutta teidän pojilla onkin ystävänpäivä joka päivä.

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisenä tuli mieleen että "onpa romanttista", pinkki tyyny(?) ja kaikkee, mutta sitten mietin että olisikohan se ihan soveliasta kun kyseessä on kuitenkin kaksi KOMEAA Koratian KOLLIA... ;D Miehekästä ystävyyttä sanon siis!

  VastaaPoista
 6. Ihqu kieliteema - ihan kuin meilläkin, mutta pienempien kielien muodossa :-)

  Noi teidän pojat ovat kyllä niin syötävän suloisia!

  VastaaPoista
 7. Tämä tulis heti teidän kanssa kylpyyn kun vaan paranis eka! Ja kyllä miehekkäät miehet voivat hyvin käyttää pinksuja asusteita :)

  VastaaPoista
 8. Voi pojat, miten herkkää ja ihanaa!! Ja miehekästä on pitää broidista huolta, putsata hännät ja korvat. Pinkki fleece oli aivan ässä!!

  Pinkki fleece sopii upeasti harmaaseen turkkiin ja vihreisiin silmiin. Aiemmassa postauksessa taisi olla samansävyisiä tulppaanejakin!

  Toton hännänpäätä huollettiin perusteellisesti - jokin kiehtova tuoksu siinä selvästi oli. Ja miten näppärää on putsata korvia vuorovedolla - Toto oikein otsa rypyssä niivitti Cisun vaikut pois:D

  Kissat ovat niin uskomattoman avoimia, rehellisiä, vilpittömiä ja konkreettisia näissä veljes- tai ihmisrakkauden osoituksissaan. Niin aseistariisuvan aitoja, että täällä cat lady huokailee. (Olen kyllä selvästi kuumeen herkistämässä mielentilassa).

  Otsikko sai aikaan makeat naurut, kun mieleen muistui oululaisen Bamperos -humppaorkesterin hitti 80-luvulta:D

  VastaaPoista
 9. Kiitos videoista, noissa elävissä kuvissa kyllä pääsee niin liki fiilikseen. Hienoa. Kauhian rauhallista pesulaa teillä pidetään, meillä kun sessiot melkein poikkeuksetta tuppaa päättymään jonkinmoiseen painikisaan ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista! Cisu ja Toto ovat niin sinut itsensä kanssa, ettei heitä hävetä näyttää julkisesti myös feminiinistä puoltaan. :)

  Meilläkin pesuhetket tuppaavat välillä menemään taisteluksi, jos toinen tulee ja pakkopesee. Aiemminhan Toto ei saanut ollenkaan pestä Cisua, mutta sinnikkäällä lipomisella hän on saavuttanut lähes tasavertaisen pesu- ja hoitoaseman. Toto on vähitellen alkanut lipoa satunnaisesti myös ihmisten sormia, vaikka sormien pesu ja esim. kädestä syöminen on sekin ollut perinteisesti Cisun hommaa. Kohta pojat ovat kaikin tavoin toistensa kopioita.

  VastaaPoista
 11. Ovat he kyllä kauniita kaksin <3 Ja niin onnellisen näköisiä kissoja!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Katjusha! Kyllä he ovat aina kauniita ja enimmäkseen onnellisiakin, mikäli ihmiset vain ymmärtävät, milloin pitää antaa ruokaa ja erityisesti, milloin pitää päästää kissat ulos. Kaikkein kauneimpia ja liikuttavimpia Cisu ja Toto ovat kyllä tuolla lailla yhdessä söpöillessään. :)

  VastaaPoista