tiistai 21. helmikuuta 2012

Uudet rutiinit

...tai ainakin uusien rutiinien opettelua. Kissoilta sopeutuminen uuteen käy kai ihmisiä nopeammin, sillä Cisu ja Toto ovat jo ihan sinut töihinpaluuni kanssa, minulla taitaa olla enemmän ihmettelemistä. Ensimmäisen työpäivän jälkeen kukaan ei ole pissannut sänkyyni eikä tällä viikolla ole edes murjotettu, kun saavun vasta illalla kotiin. Höh, ehkä kissukat ovatkin iloisia, että saavat vihdoin olla päivät rauhassa?

Uusien arkirutiinien kunniaksi Cisu ja Toto ovat päättäneet, että he eivät juo nurkassa olevasta vesikupista. He siirtävät sen aina keskemmälle huonetta, jotta mahtuvat itse nurkkaan. Kupin kuuluu olla niin, että siitä voi juoda.Toton mielestä kupista kuuluu ehkä juoda tuossa asennossa, jotta kaikki huomaavat, miten hänen ihanat vihersilmänsä sointuvat vesikuppiin?

Ihanat vihersilmät olisivat ansainneet paremman valokuvan, mutta työläisparka ei voi kuvata kuin illalla salamavalossa. 

9 kommenttia:

 1. Ihanat oliivisilmät erottuvat kyllä :-)
  Suosittelen siirtymistä vakituiseksi vuorotteluvapailijaksi! Ai mitä, eikö sellaista tehtävänimikettä olekaan millään työpaikalla..?

  VastaaPoista
 2. Heti kyllä kiinnitti väriharmonia huomion :) Upea yhdistelmä. Ja upeat kissansilmät.
  Hienoa, että kaikki sujuu niin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti vesikupin pitää olla niin, että silmät ja kupin väri täsmäävät ja kaikki sen myös näkee :)

  VastaaPoista
 4. Upea väriharmonia! Totolla riittää tyylitajua :)

  VastaaPoista
 5. Teil onkin samanlainen alusta ruoka/vesipaikalla ku meillä. Tsadaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Koratiassa onkin nykyisin hyvin rauhaisaa, kun C ja T nukkuvat pesässään kaikki illat. Mitä mahtavat puuhailla päivisin, kun illat ovat noin säyseitä? ;)

  Musta ja Harmaa, vau, tärkeä tieto. Tyylitajuisilla kissoilla on just toi kuppialusta! Hyvä!

  VastaaPoista
 7. Väriharmonia osui heti silmiin - upeasti vesikupit silmien mukaan!

  Juodaanko teillä muuten niin, että puolet loiskuu yli..? Säde tekee niin ja tytön kieli on vielä niin pitkä, että ihan pienet aluslautasetkaan eivät estä pöydän kastumista...

  VastaaPoista
 8. Viivi, kyllä meillä vesi pysyy yleensä kupissa, mutta märkäruokaa löytyy milloin mistäkin. Kuppien alla on alustat, mutta ruokaa on silti pitkin keittiötä.

  Taannoin Toto kaatoi saunassa vesikupin päälleen ja oli todella närkästynyt: kuinka hänelle on annettu kippaava, tassuille hyppivä kuppi? Hyvin törkeää.

  VastaaPoista