tiistai 7. helmikuuta 2012

Möykyn aamuEi saisi aina hihitellä kissoilleen, mutta mitä muuta voi tehdä, kun aamulla makuuhuoneesta astuessaan näkee eteisessä kissamarsun, joka kököttää kalanvonkaleen päällä liikkumatta?


Vaikka aikaa kului, marsumöykky ei hievahtanut.
Lopulta hänen isoveljensä päätteli: tuo tarvitsee virotakseen kunnon aamupesun.


Kuule, on jo aamu, säkin voisit nousta.

Ääk, odota nyt hetki!


Isoveli ei odottanut.


video


Lopulta: valmista tuli, pojat ovat puhtaita.
Olisivatpa kaikki aamut näin mukavia.

10 kommenttia:

 1. Meiän Sinni nukkuu kans usein tommosessa äärimmäisen ankean näköisessä möykkyasennossa, vaikka kuinka koittaa vihjata, että kämppä on täynnä pehmeitä ja leveitä nukkumapaikkoja, jotka taatusti ois kivempia. :D

  VastaaPoista
 2. Cisuu, tuu tänne!
  toivoo Minni

  VastaaPoista
 3. Bemary, hih, onneksi meidän möykyllä oli sentään leikkikala tyynynä. Usein ei ole kyllä sitäkään. :)

  Minniiiii, kuuletko jo, kun päästän juuri kovia kutsuhuutoja?! Tulen jos vain onnistun, ravaan jo levottomasti ympäriinsä ja etsin reittiä luoksesi. t. CISU

  VastaaPoista
 4. Voi että. Aamupesut ja aamupusut samalla kertaa:)

  VastaaPoista
 5. Toton pikkuveli/kuopustemput ovat todella tehokkaita. Toimii kuin väärä raha! (Oton matte on itse kuopus ja tuntee tämän osaston kuin omat taskunsa:D)

  Video on mahtava! Isoveljenroolia antaumuksella vetävä Cisu grooming-guruna huolellisen hellästi pesee pikkuveljeä. Pikkuveli Toto näyttää jo tässä ikäiseltään _lihaskimpulta_, kun ekoissa kuvissa onnistui luomaan pikkukissavaikutelman. Videossa on hurjan liikuttavaa äijämäistä herkkyyttä - aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, tuolta kuuluu hurrr! Sen luulisi olevan kuorsaustakin, kun toinen on selvästi puoliunessa :-D
  (Meillä meinaan Musti kuorsaa).

  VastaaPoista
 7. Ei voi kyllä vahingossakaan olla heräämättä tuollaisen jälkeen. :D Nuolemisäänet on oikein hyvä bonus muutenkin mahtavalla videolla.

  VastaaPoista
 8. Heh, on aamukissoja ja sitten on iltakissoja :) meidän Marski tapasi pentuna tulla sänkyyn herättelemään ja pesi usein isännän naamaa, partaa piti ihan purra kun siinä oli kai takkuja!

  VastaaPoista
 9. Myrsky, niin juuri. Ja tänä aamuna ne sain minä: heräsin siihen, että Cisu hieroi nenäänsä minun nenääni ja sitten sain syliini Toton, joka vähän pesi käsiäni ja hurisi todella kovaäänisesti. Tämä on ihanien aamujen viikko. :)

  Otto Kulta, Toto on tosiaankin viisaampi ja ovelampi, suorastaan kierompi kuin voisi luulla. En esikoisena oikein pääse Tottiaisen pään sisään, mutta tokihan minäkin ymmärrän, ettei saavutetusta asemasta eli tässä tapauksessa pikkuisen lellikissan eduista kannata luopua. Cisuunkin se menee ihan täydestä, tuntuu usein olevan huolissaan, osaako jättipikkuveli mitään, vai pitääkö hänen auttaa.

  Eilen jättipikkuveli näytti Cisulle, että hän uskaltaa karata naapurin pihalle talvellakin. Toto eteni kohti naapuripihaa suurin loikin kuin kesällä ikään. Jostain syystä lumikinos sai hänet tekemään täyskäännöksen, ja routaisen porsaan tavoin kotiin palasi melko nöyrä ja pörröhäntäinen, mutta kovasti "ei tässä mitään" -asennetta teeskentelevä vilukissa. :D

  Saila, voi se olla kuorsaustakin, meillä Toto kuorsaa! Ja myös puhuu unissaan...

  Andromeda, niin on, vaikka itse sanon. :D Onneksi niitä on kaksi, muuten jäätäisiin me ihmisetkin paljosta paitsi, saati sitten kissat.

  Mindy, niinhän se on, että aamusuihku virkistää usein ihmisenkin. :)

  S, hah, parran puremista ei meillä ole yritetty, tosin en ole varma, ovatko kunnon partaa tavanneetkaan. Hiusten nuoleminen sen sijaan on Cisulle ihan tuttu juttu, mm. viime yönä vähän pesi ja kampaili mua. Meillä ei muuten oikein ota tolkkua, ovatko Cisu ja Toto aamu- vai iltakissoja, kun meno vaihtelee päivästä toiseen. Onneksi ovat todella harvoin yökissoja, eli yöt sujuvat meillä kissakodiksi harvinaisen rauhassa.

  Rauhasta puheen ollen, eteisessä on ilmeisesti käynnissä aamupaini. Yllättäen säälittävä pikkukissa Toto huutelee mammaa avuksi...

  VastaaPoista