keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Uusia kollegoja

Cisu ja Toto ovat viime aikoina iloinneet, ettei kaikki koratien maineen ja kunnian (ainakin maineen, kunniasta en ole niinkään varma) kasvattaminen ole enää heidän harmailla harteillaan. 

Ensin nettikorateiksi ryhtyivät Pienet harmaat, sitten Karvakelmit ja tänään tutustuimme iloksemme Tatsutan tassuttelijoihin. Ei tarvitse juurikaan klikkailla, niin huomaa, että vaikka kaikki koratialaiset ovat suuria, ainutlaatuisia persoonia, heitä yhdistää myös suuri aktiivisuus ja uteliaisuus. Ennen Tatsutanin blogin lukemista en kyllä tiennyt, että kissalla voi olla jopa suosikkijääkiekkojoukkue! (Ja eilen kävi ilmi, että Naukulassa kissoja on nimetty tai ainakin nimitelty hiihtäjä Helena Takalon mukaan; outoja ovat kissojen tai ainakin kissaihmisten tiet...)

Toivotamme uudet nettikoratit tervetulleiksi ja vinkkaamme, että myös Panu ja Turo saavat halutessaan päivittää blogiaan. ;)
 
***
 
Cisun ja Toton alkuviikko on sujunut leppoisasti ja tavanomaisesti, paitsi että satuin tänään pilaamaan Toton aamun. Ensin myöhästyin taikamattohalista, mikä aiheutti mulkoilua ja tuhinaa. Sitten otin Toton syliin, vaikka kädessäni oli myös iljettävän tuoksuinen kahvijuoma. Sitä irvistelyä ja sätkyttelyä. Toto oli selvästi sitä mieltä, että sen parempi, mitä nopeammin lähden töihin, kun ei minusta mitään iloakaan ole, päinvastoin.

13 kommenttia:

 1. Moro! Panu & Turo on meijän wanhoja kamuja, meijän ihminen on tavannut ne livenä kans. Se on vähän korat-höpsö ollu aina. Ja bengali-höpsö, ja venäjänsininen-höpsö. Ja yleis-kissahöpsö.

  VastaaPoista
 2. Ihan livenä tavannut! Meidän ihminen tuntee useimmat kissat vaan virtuaalisesti. Meidän ihminen on myös höpsö, yleishöpsö ja yleiskissahöpsö ja tietty eniten korat-höpsö, koska me ollaan niin höps... eiku ihania.

  t. Cisu ja Toto

  VastaaPoista
 3. Juuri harmittelin kanssa, että Panu ja Turo eivät ole päivittäneet blogiaan pitkään aikaan. Heidän touhujaan oli myös mukava seurata.

  VastaaPoista
 4. Ehdin käydä vasta Tatsutaniassa, mutta kiitän jo nyt vinkkaamisesta. Ihan huippu blogi tällaiselle kissatekstin ja -kuvan ystävälle. Kiitos. :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Panu ja Turo huomaavat toiveet! Ja kissakuvia ja -tekstejä ei voi koskaan olla liikaa. :) Meillä ei ole tosin nyt uusia kuvia ollenkaan, koska Cisu ja Toto lymyävät kameran ulottumattomissa kylpyammeen alla jatkuvasti...

  VastaaPoista
 6. Mitä ihmettä siellä ammeen alla tapahtuu? Raborttia, bliis!

  VastaaPoista
 7. Sen kun tietäisi. Olen yrittänyt tänään kuvatakin, mutta tassuakaan ei näy, vain kissoja nielevä musta aukko. Tuli kuvia tai, lupaan ammeraportin huomenna. :)

  VastaaPoista
 8. Vartoomme sitten huomiseen. Onhan se ammeenalunen nyt kuitenkin kuka kuinkin maailman keskipiste. :)

  VastaaPoista
 9. Hööööö, ihan kummasti tuli sellainen tunne, että pitää päästä katsomaan tietokonetta ja vaikka aika kauan piti emännän nenän ja näytön välissä pyöriä ennen kuin se tajusi jutun, niin kannatti. Meistähän on täällä ihan puhuttu! Siis blogin päivitystä kaivataan? Arvatkaas, kenen harteilla se homma lepää? Niin että vaatimuksia tuonne emännän suuntaan, kits. Hei mutta hyvää joulun odotusta kaikille kissi-kamuille, me yritetään märistä kovemmalla äänellä Turon kans, jos vaikka joulukuvia saatais näkyville :-D

  t. Panu

  VastaaPoista
 10. Haa, kannatti siis juoruilla Panusta ja Turosta, viesti meni perille! Olisikin ollut liian simppeliä laittaa se viesti suoraan Panun ja Turon blogiin, paljon parempi keskustella teistä täällä toisten blogissa. Mutta kiitos viestistä ja hyvää joulunaikaa myös Panulle ja veljelleen, toivottavasti saatte joululahjaksi blogipäivityksen!

  VastaaPoista
 11. Tatsutan tassuttelijoiden puolesta kiitän vinkkaamisesta. Tyttäreni on kovin ujo kommentoimaan tekstejään, mutta lukee aina kommentit kiinostuksella.
  Kokolailla blogi on ollut hänelle suuri innoittaja Tatsutan tassuttelijoiden aloittamiseen. Cisun ja Toton touhuja on ollut mukava seurata.

  VastaaPoista
 12. Anita, Tatsutanin tassuttelijat saavat varmasti paljon ystäviä, blogi on tosi hauska. Olen käynyt jo muutamankin kerran kurkkimassa Tassuttelijoiden touhuja ja naureskellut esim. tonttulakkikissoille. :) Meillä kävi kylässä tonttulakkinen lapsi, ja Cisu, suuri kulkusten ystävä, oli aivan pöyristynyt kilisevästä vieraasta.

  VastaaPoista
 13. Hyvin toimii - Panu & Turo päivitti! Jes jes!

  VastaaPoista