lauantai 5. kesäkuuta 2010

Loistava vieras ja bisnesidea

Cisun ja Toton viikko oli ankea: miehellä oli iltamenoja työn puolesta ja minä taas palasin yhtä hammasta tyhmempänä kotiin joka toinen ilta, ne väli-illat menivät sitten toipuessa. Ei siis seuraa eikä mitään tekemistä. Veljeksien hermot alkoivat selvästi jo kiristyä, mutta lupasin heille, että perjantai-ilta toisi tullessaan hyvityksen.

Se toikin. Meille tuli aivan mahtava vieras. Ensimmäinen havainto oli, että Sailalla oli hame. Cisu ja Toto arvostavat kovasti hameeseen pukeutumista, ja toisin kuin monista ihmismiehistä, kissamiehistä hame on aina sitä parempi, mitä pidempi. (Eräs ystäväni pukeutuukin aina meillä käydessään hameeseen vain kissoja varten.) Ja tällä vieraalla oli pitkä hame, heti siis kirjaimellisesti helmoihin pyörimään!

Helmoissa tehtiin aivan pöyristyttävä havainto: tämä hame tuoksuu toisilta kissoilta. Sensaatio! Cisu ja Toto ovat saaneet kotiväen kautta kyllä hajutuliaisia koirilta, kerran hepoilta ja joskus jopa vierailta kissoiltakin, mutta tämä oli ihan uutta – joku vieras ihminen tuoksuu kissoilta. Kahdelta kissalta. Mmmm....

Sellainen ihminen ei tietenkään pysynyt vieraana kauan. Hameen lisäksi piti nuuhkia villatakkia (Cisu myös änkesi sen helman alle möyrimään) ja kenkiä, hypätä niskaan sekä nuolla hiuksia. Voiko näin ihanan tuoksuista ihmistä ollakaan? Pojat olivat aivan myytyjä.

Tästä heräsikin hieno liiketoimintaidea: kissantuoksuisilla hameilla ja mm. toisten kissojen leluilla olisi varmasti kysyntää kissakodeissa. Mutta miten kävisi, jos vaikka kiimainen tyttökissa saisi kollin lelun? Kun huomioidaan, miten meidän kastraattipojat kiihtyivät toisten kastraattipoikien tuoksuista, on tunnustettava, että tässä bisnesideansa on riskinsä.

Ihan heti emme siis avaa kissojen parfymeriaa. Sen sijaan toivotamme kaikki kissanomistajat meille kylään. Hyvin kiinnostunut vastaanotto on taattu.

2 kommenttia:

  1. Hauska idea :D Hieman kissapöpökammoisena en kyllä uskaltaisi kokeilla, mutta olisi kyllä varmasti kissoista mielenkiintoista :) Meillä sillon harvoin kun satun pitämään hametta kissat tykkäävät nukkua sylissä paljon enemmän kuin yleensä. Niille pitää tehdä hameesta riippumatto tukemalla sitä käsillä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain itsellesi :-)
    Olipa hurrrrmaavat pojat, ja ihana kuulla Toton kuuluisaa HURRRia! Ja päätin ostaa useammin jäätelöä mutta en ole vielä tehnyt sitä, eli onpa huonosti toteutettu päätös.

    VastaaPoista