maanantai 30. heinäkuuta 2012

Maailman söpöin kiljukaula


Myönnettäköön, että nyt kun ilmat ovat olleet hyvin lämpimät ainakin Koratian suunnalla, Cisu on ollut välillä hyvin rasittavaa lomaseuraa. Toissa-aamuna hän aloitti Ulos! UUUU! -kampanjoinnin jo aamuneljältä ja tehosti sitä välillä leikkimällä kilisevällä kulkusella. 


Toisaalta joinakin aamuina, kuten tänään, hän nukkuu pitkään ja suo ihanan aamurauhan.


Ja joka tapauksessa: hyvä on huutaa ja kekkaloida, kun saa söpöydellään kaiken anteeksi. Eräänä päivänä U:sta kotiutunut kiljukaula meni päiväunille sohvan aurinkoläikkään, käpertyi pieneksi kuumakylkiseksi ketunpennuksi ja oli maailman suloisin.

Muista kissakodeista en tiedä, mutta ainakin meillä tulee usein huokaistua, että olisipa helppoa ja ihanaa olla kissa...

6 kommenttia:

 1. Oikeassa olet. Olemalla söpö saat kaiken, siis aivan kaiken anteeksi!

  VastaaPoista
 2. Hyvin samannäköinen söpöläinen häiriköi täällä viime yönä ja nukkuu nyt juuri noin. Mokomakin♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain! Söpö on ja (kuuleman mukaan) rasittava on tuo teidän pieni kettukääryle!
  Minulla on sellainen aavistus, että ihmiset joilla on kissoja salaa toivovat olevansa kissoja (eikä välttämättä edes kovin salaa). Olisiko se pohjimmainen syy olla kissaihminen?
  Tänään Ransu kylläkin pelasti minut, sillä olin nukkua pommiin hierojalta, ja se on elintärkeä meno sillä olen jo kävelevä puupökkelö ja kohta en taas pääse hierojalle. Että osaa ne olla myös pelastavia ritareita ♥
  (Ransun motiivi oli kylläkin tyhjät ruokakupit, ei selkäni olotila)

  VastaaPoista
 4. Ihan voin julkisesti julistaa, että tahtoisin olla kissa! (ainakin suuriman osan ajasta) Loman ajan melkein olinkin, kun nukuin samassa kasassa ja tein mitä huvitti. Nyt on väsynyttä väkeä ollut, nämä helteet vie kisuistakin mehut.

  VastaaPoista
 5. Siis juu, meilläkin noi tahtois vähän väliä olla kissoja ja kyllä on niiiiiiiiiiiiiiin söpö, että tuolla saa kyllä kaikki temput anteeksi!

  VastaaPoista