maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kuuman kellistämä katti


Vaikka tätä kesää ei ole voinut kovin kuumana pitää, on ajoittain ollut melko lämmintä. Esimerkiksi eilen, kun Cisu halusi ulkoilla.


Ulos päästyään hän havaitsi auringonpaisteen niin pistäväksi, ettei tehnyt mieli muuta kuin kölliä terassille ilmeisesti ikuisiksi ajoiksi unohtuneiden kivilaattojen luona. Vieressä oli niin ikään unohtunut sadettaja, mutta ei siitäkään ollut mitään hyötyä, kun se ei ollut letkussa kiinni.Jospa pitäisi vähän levätä. Voi pientä poloista. <39 kommenttia:

 1. Voi poloista, kivi tyynynä. Tuo autokatsastus on aivan huippu. Ei meillä koskaan noin tarkkaa työtä tehdä. Vähän renkaita tutkitaan, siinä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, meidän pihalla ei ole käynyt yhtään autoa, jota ei olisi tutkittu hyvin perusteellisesti, jos siihen vain on saatu mahdollisuus. Mökillä Cisu tarkastaa myös veneitä, Toto sen sijaan ei todellakaan halua laajentaa katsastustoimintaa veneisiin. Moottoripyörä on ok, koska sen päälle voi hypätä, mutta polkupyörää ajava ihminen on molemmista aivan hirveä näky!

   Poista
 2. Voi hyvänen aika. Kovin näyttää Cisun tyyny kovalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyppi, jonka lempiharrastus on sisällä köllöttää betonilautaselle, voi hyvin ottaa päivätorkut kivellä. :D

   Poista
 3. Heeeei et sä vielä voi sammua! Ei oo edes kuuma! Vasta kohta on kuuma!

  VastaaPoista
 4. Cisu saunoo? Kivien päällä on varmasti ihan tarpeeksi lämmin myös Koratian Kuninkaalle.

  VastaaPoista
 5. Voi pikkuista kissukkaa, kun hellien painaa päänsä kivelle. Se on varmaan ihanan tuntuinen ja tuoksuinen, ainakin meillä kiviä (kuumana) rakastetaan.

  VastaaPoista
 6. Tyyny pään alle? On kyllä hellyttävä kuva!

  VastaaPoista
 7. Tuo viimeinen kuva on kyllä aika ihana! :) Reppana kuumissaan. <3

  VastaaPoista