torstai 5. heinäkuuta 2012

Vaviskaa, tirpat!


Suuri saalistaja, supermetsästäjä Toto Tottiainen kääntää katseensa.... 


ja havaitsee jotakin kiinnostavaa! Etutassu taisi unohtua matkasta, mutta ei se mitään, kun...näköpiirissä on oikea västäräkki!


Veljensä leikit (ja syömisen ja nukkumisen) tuon tuosta sotanorsumaisella rynnistyksellä pilaava Toto Tottiainen on tällä kertaa hyvin kiero, ovela ja ennen kaikkea älykäs. Parasta kiertää istutusastian takaa, ettei paisti vain lennähdä tiehensä.

Mutta ÄH! Voi EI!!! Lintu oli taas vielä suursaalistaja Totoakin nokkelampi. Se pääsi pakenemaan.


Kyllä kissaa jurppii. Miten hän voisi edes teoriassa päihittää nopeudessa paistin, jolla on siivet selässään, kun omassa selässä on valjaat? Ja niistä roikkuu nauha, jonka perässä on köntysmäinen rymistelevä, kikatteleva ja höpöttelevä jättiläinen. Kuule köntys, sulla ei oo edes valjaita etkä varmasti pysty edes vaanimaan tirppoja yhtä hyvin kuin mä!Kun latasin näitä kuvia blogiin, tuli olo, että nämä on nähty ennenkin. Ja kyllä, viime kesältä löytyy samanlainen naama mutrussa, kuono kurtussa -kuva ja jopa video K. T. H. V.:stä eli Kaikkien Tirppojen Hurjasta Vihollisesta.

5 kommenttia:

 1. Kyllä! Muistan hyvin videon hurjasta Tottis Tottis Totteli Tottis Tottendahlista! Kukapa sen nähtyään voisi sitä unohtaa.
  Toto on ihan oikeassa valittaessaan hihnassa roikkuvasta hidasteesta. Täällä metsästetään ansiokkaasti rastaita, naapuri kun valitti että ne syövät marjat niin pojat pistivät tuumasta toimeksi. Tsemppiä Totolle tirppojen kanssa! Sitä voi tosiaan kutsua välinelajiksi, kun valjaat ja ihmisväline niissä kiinni heikentävät tulosta huomattavasti.

  VastaaPoista
 2. Voi Tottis! Olet hurrrjan pelottava ♥

  VastaaPoista
 3. Suuri ja mahtava metsästäjä on sidottu valjaisiin -elämä on niin epäreilua ;)Hieno kuvasarja, hyvät asennot ja ilmeet. Ja juu, viimesuvinen metsästys on muistissa.

  VastaaPoista
 4. Vai unohtui etutassu matkasta:D Jospa siinä oli syy epäonnistumiseen...

  VastaaPoista
 5. Saalistusoperaatio antaa kissalle virtaa, vaikka ei johtaisi mieluisaan lopputulokseen : D

  VastaaPoista