sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Autoalan huipulla


Katsastajat Cisu ja Toto äkkäsivät iltalenkillä jotain kiinnostavaa: naapurin auton. Auton, jonka alle on joskus piilouduttu, kun ollaan oltu karkuteillä tai jonka alle ollaan pyritty fleksi pitkänä, ettei vain jouduttaisi kotiin. Mutta sitä autoa ei vielä oltu tutkittu kunnolla!
Cisu tuumaa, että aika hyvännäköinen kundi näkyy auton kyljestä.


Ja sitten huipulle! Ei kyllä ollut tarkoitus, että näin kävisi, mutta heti kun käänsin hetkeksi selkäni... No, ehkäpä kissantassujen jäljet otetaan suurena kohtelaisuutena ja merkkinä, että auto on läpäissyt kissatarkastuksen.Kova työ vaatii mukavat huvit. Sellaiseksi soveltuu hyvin vaikkapa kärpästen täppäily ruohikolta.
8 kommenttia:

 1. Selvästikään ei ollut ruostetta tai muita vaurioita, kun läpäisi tiukan seulan! Kärpästen täppäily on nastaa!!! Kunhan muistaa erottaa ne amppareista...

  VastaaPoista
 2. Hienosti tarkastettu. Voi kun munkin autolle jonakin päivänä saataisiin noi hienot tarkastajat!

  VastaaPoista
 3. Tuo autokiinnostus on kyllä niin poikien juttuja että!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Hih, pitäisiköhän meidän perustaa kissojen autokorjaamo, niin kaikki halukkaat voisivat tuoda kaaransa Cisun ja Toton tarkistukseen? He ovat yleensä hyvin suopeita kaikille autoille, kunhan autot eivät liiku.

  Viivi, Cisusta ja Totosta on valitettavasti tosi kivaa täppäillä myös pistäviä pörriäisiä, mutta onneksi kumpikaan ei ole saanut koskaan pistoa.

  VastaaPoista
 5. Te voisitte ihan selkeästi mennä katsastusasemalle töihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, voisikin olla aika lähettää pojat töihin ja jäädä itse kotiin viettämään kissanpäiviä. :)

   Poista
 6. Siis tämä on niin poikien juttu. Meilläkin katsastetaan autoja aina välillä. Sitä yhtä ja samaa syynätään vaikka se olisi vasta edellisellä viikolla katsastettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky, huolellisuus ennen kaikkea. Ei sitä tiedä, vaikka auto olisi muuttunut välillä. Ja niin se pysyy hyvässä kunnossa, kun tarkastaja on jatkuvasti tilanteen tasalla!

   Poista