sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ruoho(n)syöjäRuoho saattaa hyvinkin olla vihreämpää aidan tai tässä tapauksessa sillan tuolla puolen, mutta katsokaapa, miten Cisulle kävi, kun hän muutama ilta sitten yritti vaihtaa kotipihan ruohon Espoon kaupungin ruohoon.


Cisu oli ensin laiduntamassa terassin nurkalla. Ilta-aurinko valaisi Koratian kauniisti, pienen kivikkomme kivet olivat mukavan lämpimiä tassun alla. Ihmiset eivät olleet trimmeröineet kivikon reunusta, joten vain hieman kumartumalla sai suuhunsa ihanaa raikasta oman maan ruohoa ja heinää...Mutta. Entä jos sittenkin sukeltaisi tuonne heinikkoon? Siellä on paljon vehreämpää.


  
Tai vähän liiankin vehreää. Tassua joutui nostamaan kovin korkealle.Paniikki! Tein erehdyksen ja meinasin hukkua ruohoon!Apua, apua, en näe mitään!Niinpä. Kannattaisi suosia lähiruokaa kuten monet muutkin nykyään. On parempi syödä hallitusti ruohoa kuin joutua ruohon syömäksi.
Toto ei ymmärrä, mikä tässä nyt niin hermostuttaa. Legendan mukaan koratit ovat viidakosta tulleita sinisiä kissoja, joten heinikossa kulkemisessa ei pitäisi olla mitään pelottavaa.

5 kommenttia:

 1. Vitsi, teillä on jätetty reunalle syötävää. Meillä isukki trimmaa kyllä joka ikisen korren pois, joten on pakko mennä kaupungin puolelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joidenkin onneksi tänä kesänä piha hieman kesäterässä... Periaatteessa Koratiankin isukilla on kuitenkin tuo sama vimma.:)

   Poista
 2. Oho, no lähiruokaa tosiaan täytyisi suosia! Onneksi Cisu on tajunnut tuon! Ja kasivssyöntikin on ekologista!

  VastaaPoista
 3. Kauheen pelottavaa ruohoo teillä, tai siis siellä toisella puolella.

  VastaaPoista
 4. Hurrrjan korkeata ruohoa! Onneksi nousee askel vetreästi :)

  VastaaPoista