keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Taistelu Koratian herruudesta

Eilen aamuhämärissä Koratiassa käytiin kovaa taistoa (linnan)herruudesta. Varaherra Toto oli mennyt kuninkaanlinnaan eikä päästänyt varsinaisherra Cisua sisään eikä suostunut itsekään tulemaan ulos.


video


Toto: Kukaan ei voi häätää mua täältä!Cisu: Niinhän sä luulet... Ulisen sut kuuroksi, ellet pian tottele!25 kommenttia:

 1. Hahhah! Tätäkään ei voinut nauramatta katsoa :D

  VastaaPoista
 2. Pyh! Cisusta tässäkään jutussa ei ollut MITÄÄN hauskaa. Pikkuveljen ego on kasvanut aika isoksi viime aikoina!

  VastaaPoista
 3. Voi Cisu! Mikä tappio ja mikä meteli :-DDD Puolittain linnan sisälle pyrkineen Cisun takapuoli on viikon hassuin näky... anteeksi, PERSOONALLISIN!

  VastaaPoista
 4. Hei JEE! Täältä on poistuneet ne karmeat sanavahvistukset mistä ei ota erkkikään selvää!!!

  VastaaPoista
 5. Katseltiin yhdessä Bélan kanssa, ja tykättiin. Niin paljon että jälkimmäisen nukkumisaikeet meni poskelleen.
  Mistä toi hieno linna on kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Toivottavasti Béla saa kuitenkin myöhemmin unta eikä näe painajaisia taistelevista kissaherroista. :)
   Talo on tilattu Matteriashopista ja on arvatenkin lasten leikkimökiksi tarkoitettu. Karvalapset tykkäävät kyllä kovin! http://www.matteriashop.com/index.php?cPath=21_31&osCsid=85d7a30334feaa8033ca916e4bab4b94

   Poista
  2. No niin, nyt mä muistan että ootkin siitä jo kirjoittanut. Kiitos linkistä, kävin sivustolla tsekkaamassa mutta ilmeisesti sitä ei enää ole :( Joku violetti nukkekoti löytyy, mutta taitaa olla liian pieni....

   Poista
  3. Onkin kiva paikka, hienoja puutarhapussukoitakin!

   Poista
  4. Se on kiva ja aika vaarallisen houkutteleva paikka! :)

   Poista
 6. Saila, Cisulla onkin niin persoonallinen takapuoli. :D

  Sanavahvistukset poistuivat jo jokin aika sitten, kun vaihdoin kommentointilomakkeen niin, että jatkokommentit saa tilattua s-postiin. Ei ne sanavahvistukset kyllä erityisen hankalia ole, niissäjän riittää että tietty osa kirjaimista on oikein, ei kaikki!

  Laitan ne takaisin, jos alkaa tulla roskapostia. Olen huomannut, että ne menevät usein bloginpitäjillä suoraan roskapostilaatikkoon ja/tai roskakommentteihin, mutta sitten keskustelujen seuraavat saavat spostiin vain "anonyymin kommentin" ja siellä onkin se roskakommentti. No, vielä eivät ole herjaajat löytäneet ainakaan tietääkseni Koratiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, en ole tilannut minkään keskustelun jatkokommentteja niin en ollut tuota tullut ajatelleeksi. Mulle tulee omat blogin kaikki kommentit tietysti sähköpostiin, roskatkin, mutta en ajatellut että ne sitten menee mahdollisille tilaajille. Mutta vähän niitä kyllä tulee.

   Poista
  2. Mun on pakko tilata aina kun mahdollista, muuten en muista ehkä seurata kaikkia keskusteluja loppuun asti!

   Poista
 7. Hurjan komea pylly kuninkaalla - ja kyllähän prinssin täytyy välillä rajoja kokeilla :)

  Kummallista kyllä, äänet eivät saaneet Helmiä paikalle... Ajatteli varmaan, että taas on pojilla kisa :)

  VastaaPoista
 8. Ohhoh, kylläpäs siellä ollaan kiivaina! :O Ei meillä vaan pojat korota toisilleen ääntä tuolla tavoin. Mutta komean linnan herruudesta kun on kyse, niin ymmärtäähän tuon. Ehkä jos meillekin hommattaisiin vastaava niin alkaisi samanlainen uhittelu.

  Cisun tuohtumusta tuskin lievittää tieto, että hänen pyllynsä on esitetty nyt koko maailmalle huvittavassa valossa. :)

  VastaaPoista
 9. Naukulan Mamma, kiitos, kerron kehut Cisulle! ;) Helmi varmaan ajatteli, että ahaa, joku raukka ulvoo, kun sillä on pikkuinen riesakissa kilpailijana ja myhäili tyytyväisyydestä, kun hän saa itse hallita kaikkea diktaattorin elkein. :)

  Miss Misery, meillä ulistaan usein! Tai Cisu ulisee ja Toto joskus inisee. Toton ulina ei kuulosta ollenkaan pelottavalta ja usein Toto järkyttyy ulistuaan ja kiiruhtaa syliin: Auta mua, menin ulvomaan isoveljelleni! :D Sen sijaan meillä ei murista eikä sähistä ollenkaan.

  Cisu ei tosiaan taida olla tyytyväinen nykyiseen imagoonsa: hän on paljastunut lumipelkuriksi ja lisäksi hänen pyllynsä on paljastettu kaikille. Ou nou. Yritän parantaa tapani ja kertoa jotain Cisua imartelevaa seuraavaksi!

  VastaaPoista
 10. Ihan mahdoton meteli! Veljekset saivat melkoisen mittelyn aikaiseksi.
  VJa voi harmi, toinen joutui perääntymään. Mutta ehkä ensi kerralla linna vallataan takaisin!

  VastaaPoista
 11. Jestas millainen vallan kaappaus ja valtaistuinmittelö! Koratiassa eletään jännittäviä aikoja, vaikka valta ja herruus varmasti on joka tapauksessa tomerissa harmaissa tassuissa.

  VastaaPoista
 12. Juma mikä ääni! :D Meidän kolmikko höristeli korviaan kun katsoin videon! :)

  VastaaPoista
 13. Huh, aika kiukkuinen isäntä oli linnassa, meilläkin tuli molemmat pojat katsomaan että kuka siellä oikein mekastaa.

  VastaaPoista
 14. Myrsky, emme ole todistaneet linnanherramittelöä sittemmin, mutta voi olla, että linna on kaikessa hiljaisuudessa (lue: metelissä) vallattu takaisin. Ainakin eilen kotiin tullessani havaitsin, että linnan vieressä oleva raapimis- ja tähytystolppa oli kaatunut!

  Ella, totta, kävi miten kävi, harmaista tassuista ja niiden tomeruudesta voimme olla varmoja. :D

  Sna, sehän oli vain pientä vienoa koratin ulinaa! ;)

  Sitruuna, onneksi isäntä on ajoittaisesta kiukkuisuudestaa huolimatta myös todella lyhytvihainen ja yleensä rennolla ja suorastaan hellällä tuulella kilpailevaa linnanherraa ja ihmisiä kohtaan. Cisu tai Toto eivät muuten ole olleet moksisakaan kotikoneelta kuuluvista taistelun äänistä. Mitä sitä vanhoja riitoja kuuntelemaan.

  VastaaPoista
 15. Taas koukuttava C&T video! Katselin videota useampaan kertaan ja oikein hartaalla korvalla kuuntelin Cisun ääntä. Olen vaikuttunut ja suorastaan hurmaantunut. Ja kirsikkana kakun päällä Cisun ja Toton herkän valppaat vihreät silmät!!

  VastaaPoista
 16. Hui - tämähän alkaa mennä jo jännityselokuvan puolelle - varoitus perheen pienimmille :-) Aika julmia on katseetkin, äänistä puhumattakaan!

  VastaaPoista
 17. Minulla olisi teille tunnustus :) http://luolaleijonanklaani.blogspot.com/2012/03/turokista-one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 18. Heips, blogissani on sinulle pieni blogipalkinto :)

  http://andromedanarkku.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 19. Kiitos kommenteista ja tunnustuksista ja kärsivällisyydestä! :) Koratian arki on ollut hieman kiireistä, ei muka edes saada vastattua kommentteihin. Hyi minua, pyydän anteeksi. Onneksi pian on viikonloppu ja aikaa. Cisulla ja Totolla sitä on toki muutenkin, koska he eivät käy töissä, ja pojat voivat hyvin. Toto on joutunut suostumaan valjaisiin ulkoilessaan ja Cisu on avannut ulkopissakauden. Kevään merkkejä siis!

  VastaaPoista