lauantai 10. maaliskuuta 2012

Odottavan aika on pitkä...joskus jopa niin pitkä, että jatkuvasti ulos toivovat harmaaketut saattavat uuvahtaa ovensuuhun, kynnysmaton alle. Siellä on nyt nukuttu toiveikkaasti pari tuntia. (Kun ihmiset eivät ole kotona, eivät ulkointoilijat viitsi nukkua ovella; kun tulimme tänään kaupasta, kissat löytyivät päiväunilta pussilakanan sisältä, eikä ollut ensimmäinen kerta.)

5 kommenttia:

 1. Jassoo! Kun kissa on poissa, niin hiiret hyppivät pöydällä... Tuo sananlasku ei sovellu Koratiaan, vaan siellä on lanseerattava uusi sananlasku: Kun ihmiset ovat poissa, hyppivät kissat pussilakanan sisällä.

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä? Sananlaskukommentin laitoin minä, mutta anonyymisti(?) (Jossain mättää tai joku mokasi...)

  VastaaPoista
 3. Pojat osaavat löytää mitä mainioimpia nukkumapaikkoja, enkä minä mitään muuta oikeastaan epäillytkään! :)

  VastaaPoista
 4. Kumpi on kumpi? Veikkaan että tykinkuula-Toto torkkuu etualalla, ja Cisu on tärrällään taustalla. Jos nämä kaverit olisivat ihmisiä, niin Cisu heiluisi kesäloman mökillä moottorisaha tassuissa ja hikikarpalot kirsussa. Toto chillailisi patiolla ja tiirailisi luomet puolitangossa äänekkäästi pöristen GT-lasi tassussa auringonlaskua:D

  VastaaPoista
 5. Myrsky, mitä lie Blogger sekoillut... ja ehkä on parasta, että ihmiset eivät edes tiedä, mitä kaikkea kissat sekoilevat yksin kotona ollessaan? ;)

  Naukulan Mamma, yleensä pojat ovat aika ennustettavia nukkumapaikkojen suhteen, mutta toisiaan tulee yllätyksiä. Jokin aika sitten riuhdoin eteisen naulakkokaapin ovea ja ihmettelin, miksi se ei aukea - no, kun oli kenkien seassa nukkuvia kissoja lattialla...

  Otto Kulta, aivan oikein veikattu! Ja myös aivan oikein tulkittu poikien luonne-erot. :) Luin analyysisi miehellekin, hän oli samaa mieltä. Cisun suureksi harmiksi kaikki muut Koratian asukkaat ovat enemmän tai vähemmän GT-auringonlasku-luonteisia, ja Cisulla onkin välillä tai oikeastaan aika useinkin hermoissa pitelemistä, kun joutuu asumaan hitaiden, yksinkertaisten ja laiskojen idioottien kanssa. Me kaikki saamme usein kuulla komentelua ja jos se ei auta, halveksuvia tuhahduksia, kun emme tajua mistään mitään. Cisu-parka!

  VastaaPoista