sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Jalat altaTässä kuvia viime viikonlopulta, tosin samanlainen näytös on nähty sen jälkeen muutamaankin kertaan. Älkää huolestuko, Toto ei ole saanut kuvassa sairauskohtausta, vaan ystävältäni, kissanomistajalta, lahjoista parhaimman: huovutetun tähden, jossa on kissanminttua. Mies yritti lukea lehteä olkkarin lattialla istuskellen, mutta se oli aika vaikeaa, kun minttuhuuruinen ja kuolaa valuttava hullu-Toto pyöriskeli ympäriinsä ihanaa lahjaa raatelemassa.


Kuvista tuli melkoisen sekavia, sillä Toto ei ollut hetkeäkään paikoillaan.


Nuusk.
Ja kops.Oho, huti!Cisukin yritti päästä nauttimaan huumelelusta.Meinasi tulla riita.Ihmiserotuomari yritti puuttua asiaan.Mutta Toto onnistui anastamaan lelun takaisin itselleen.Kops.


13 kommenttia:

 1. Minttuhuuruinen ja kuolaa valuva hullu:D
  Sitä ollaan niin sekaisin että!

  VastaaPoista
 2. Siellä on ollut bileet! Hurjat bileet!

  VastaaPoista
 3. PILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!! Töttöröö!

  VastaaPoista
 4. Hihihi - voimme kuvitella tuon erotuomarin tarpeenkin! Muuten eleet taas kuin meidän Säteellä - pää maahan ja kops!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, ihanaa! Siinä on osunut lelu aivan nappiin! Kaikkia suosikkiaineita ;)

  VastaaPoista
 6. Hih, hienot kops-kuvasarjat :) Pysyköön nyt vaan ihmiserotuomari näppeineen erossa, että saapi nautiskella...

  VastaaPoista
 7. Kops vaan ja kiitos kommenteista! Tahtoisin valittaa, että hieno lelu on yleensä suljettuna laatikkoon, etten syö sitä kokonaan, ja lelusta repimäni villat vietiin tänään metsään, että lintu tai hiiri saa ottaa ne, jos tarvitsee. Mitä ihmettä?! Ihan varmaan kukaan talitintti ei kopsahda onnesta yhtä totaalisesti kuin mä, jos löytää leluhahtuvaa. Ja sen lelun kuuluisi olla mulla AINA, että voin vapaasti kuolata ja kopsahtaa, kun siltä tuntuu.
  t. TOTO, väärin ymmärretty kopsahtaja

  VastaaPoista
 8. Voi, miten toisissa kissaperheissä voidaankaan käyttää huovutettuja juttuja! Meillä on kaikki vähänkään villainen suoraan massussa, joten minä olen jättänyt kohta pari viimeistä vuotta suosiolla nuo neulahuovutuksetkin vähemmälle :D

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kissamaista pöhköilyä! Hassu tuo huti- kuva! :D

  VastaaPoista
 10. Hassu Toto, kumma miten joku voikin saada pienen kissan noin sekaisin innosta. :)

  VastaaPoista
 11. Hutikops on naurattanut pitkin viikkoa:D

  VastaaPoista
 12. Hutikops vaan ja hyvää viikonloppua kaikille! Olen taas täällä riehumassa ja pyörimässä ja kopsahtelemassa perjantai-illan kunniaksi. Viikonlopun kunniaksi sihteerini yrittää ryhdistäytyä ja kertoa huomenna Koratian uusimmat kuulumiset. Ollaan mm. nähty rastas terassipöydällä ja muutenkin on ollut hyvä viikko.

  t. Toto Tottiainen alias Kopsahtaja

  VastaaPoista