torstai 24. lokakuuta 2013

Vuorotellen

 
 
Taas yksi todiste siitä, että koratit ovat juuri niin älykkäitä kuin rotuluonnehdinnoissa usein sanotaaan (niissä kerrotaan myös yliaktiivisuudesta ja kovaäänisyydestä, muun muassa).
 
Muistatte varmaan huojuvien kissojen ongelman? Se on poistunut!
 

Tällä viikolla pojat ovat vuorotelleet ihmisten aamuvahtimisen kanssa. Yläkuvassa Toto näyttää, miten rentouttavaa on viettää aamu peiton alla sen sijaan, että tarkkailisi, osaavatko ihmiset peseytyä, pukeutua ja ennen kaikkea lähteä töihin. Cisu hoiti nuo hommat alkuviikosta, ja loppuviikosta työnjako on sitten ollut päinvastainen.
 
 
Mutta kuka huolehtisi, että Cisu pääsee Toton kanssa peittopesään? Cisu on nyykähtänyt kesken matkan. Tällainen oli näky tiistaiaamuna, kun lähdimme töihin. Onneksi olemme varmoja, että Cisu hetken levättyään jaksoi jatkaa matkaansa ja pääsi hänkin vällyjen väliin.
 

8 kommenttia:

 1. Siellä on pojat hionneet taktiikoitaan! Ei hullumpi veto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, pojat ovat tässä aamuvalvonta-asiassakin niin systemaattisia, fiksuja ja harkitsevia. Muutaman päivän vuorottelu johtikin sitten sellaiseen energiamäärään, että perjantaina saattooi poikkeuksellisesti herättää ihmiset riehumalla kovaäänisesti!

   Poista
 2. Vuorotteleminen kannattaa, työt kun jakaa puoliksi jää aikaa muuhunkin tärkeään. Kuten niihin nokosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja MInna, olette aivan oikeassa. Sen säästetyn ja ansaitun ajan voi sitten käyttää kaikkeen nukkumisen ja riehumisen väliltä, miltä nyt milloinkin tuntuu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mirene, kiitos! Pojat kertovat olevnsa hyviä ja kehujen arvoisia. ;)

   Poista
 4. Eli ensin on yhdessä tehtiin strategia joka nyt on otettu käyttöön. Komeita ja fiksuja, sitä ne on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, niin juuri. Saa nähdä, millainen strategia ensi viikolla on vuorossa!

   Poista