sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Juhlien jälkeenGlamouria lauantai-illan viimeisiltä tunneilta: kerrankin tyylikkäästi pukeutuneita ja loputtomasti silityksiä suovia ihmisiä Koratiassa.

Meillä oli eilen pienet perhepiirin juhlat. Cisu ja Toto kestivät ansiokkaasti paitsi yleisen metelin, myös mm. ikätoveri-ihmispojan suorittaman testin, pysyykö vieri vieressä istuvien kissojen kylkien välissä pallo. Pysyy se, hämmästyttävän kauan. Toto myös osoitti, että hän pystyy syömään, vaikka hänen päälleen asetetaan kulkunen. 

Näitä testejä lukuun ottamatta kissat saivat olla aivan rauhassa tai heitä leikitettiin ja huomioitiin ainakin aivan tavanomaisin keinoin. Silti taisi olla vähän rankkaa, etenkin kun kissat haluasivat tietenkin osallistua ihan kaikkeen. Olin ajatellut lähteä tänään upean syyspäivän kunniaksi poikien kanssa metsään, mutta jouduin menemään yksikseni. Pojat eivät kykene. He vain nukkuvat. Edustaminen on rankkaa, vaikka pääsisikin nauttimaan juhlasylistä.


9 kommenttia:

 1. Voi pieniä poikia! Ransu ymmärtää varsin hyvin. Hän touhotti eilen koko alkupäivän ja häiriköi juhlavalmistelujani koko ajan, ja kun viimein vieraat saapuivat ja Ransu olisi saanut huomiota, hän olikin uupunut ja nukahti kesken kaiken.

  VastaaPoista
 2. Juhliminen on rankkaa, se vaatii veronsa.

  VastaaPoista
 3. Harmaat herratkin näyttävät niin juhlallisilta! Teillä oli varmasti tosi mukavaa :)

  VastaaPoista
 4. Aina ei ole helppoa olla kissa. Osoittaa suurta jaloutta kestää moisia testejä ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kesken juhlien sammuva Ransu naurattaa. Meillä pojat sinnittelivät bileissä mukana loppuun asti, joskin Toton piti välillä lepuuttaa hermojaan kylpyammeen alla ja Cisun siskoni käsilaukussa, missäs muuallakaan.

  Eilen kissoilla oli aikamoinen dagen efter, ruoka ei maistunut ja päivä meni lojuessa. Illansuussa tehty pieni ulkoilu auttoi. :)

  VastaaPoista
 6. Ai molemmat kissasi ovat rohkeita edustuskissoja. Hyvä! Omista kissoistani toinen on rohkea ja toinen arkajalka. Kun tulee vieraita, arka kissa saattaa piileksiä tuntikausia sängyn alla tai kököttää kylmällä ikkunalaudalla. Kun vieraat lähtevät, arkajalka tulee heti piilostaan. Kissoilla voi olla erilaisia luonteita samaan tapaan kuin ihmisillä.

  Kissa käsilaukussa? Täh? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, kyllä Cisu ja Toto ovat yleensä edustus- ja jopa esiintymistuulella, etenkin Cisu. Jos eivät ole, menevät yleensä nukkumaan - usein vieraiden laukkujen päälle, jos mahdollista. Pienenä ne eivät malttaneet nukkua ollenkaan, jos oli erikoisohjelmaa, mikä johti siihen, että ihmisten joukossa istui väsymyksestä huojuvia kissoja, jonka silmät lupsahtelivat tuon tuosta.

   Poista
 7. Sulla on hurrrrmaava Koratia-blogi, Naukulan mamman linkkivinkistä tänne löysin ja nyt olen luuhannut teidän nurkissa monta tuntia :)
  Kohta on ensimmäinen vuosi luettu, palaan huomenissa laiminlyömään loput kotihommat!

  Paijauksia hurmureille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, oi mikä kommentti! Monta tuntia? Olen otettu. Tervetuloa lukemaan toisenkin kerran, vaikka sitten kotihommien kustannuksella, hih.

   Poista