perjantai 4. lokakuuta 2013

Naukuva vääryys

Pikapäivitys Koratiasta:

Rauha on ilmeisesti palannut jäädäkseen, ja se on ihanaa ja helpottavaa.

Sotatilan päättyminen on tuonut mukanaan erittäin halitarpeisen Cisun. Hän oli jonkin aikaa niin kiukkuinen, että halauksia, silityksiä ja muita hellyyksiä jäi varastoon. Niitä on sitten purettu viimeisen parin päivän ajan puolin ja toisin. Miten mukavaa, että meillä on taas sosiaalinen hellä-Cisu.

Totolta jäi sodan aikana juttuja väliin, kun häntä aristutti jutella. Eilen aamulla Totolla oli hyvin paljon kerrottavaa meille. Tuntui, että hän vain puheli kuulumisistaan ilman sen kummempia taka-ajatuksia. Sittemmin hän on esittänyt vaatimuksia. Kun uskaltaa naukua, kannattaa naukua määrätietoisesti. Yöllä Koratiassa ilmeni naukuva vääryys siitä, että vain Cisu nukkui mamman kainalossa. Totonkin piti päästä viereen, mikä johti siihen, että Cisu siirtyi kaulalleni... Aamulla naukuvia vääryyksiä olivat mm. se, että ensin keittiön ikkuna ei auennut kiljukaulan argumenteista huolimatta ja sitten se, ettei ulko-ovikaan auennut.

Mutta viis siitä, että joutuu toimimaan kissan patjana ja kuulemaan vaatimuksia. Pääasia, että Koratian hallitsijat vetävät taas yhtä köyttä (mieluiten sitten mahdollisimman kulahtanutta kengännarua, huomauttaa Cisu köysiasiaan).

7 kommenttia:

 1. Hienoa että köydenveto taas onnistuu :-)
  Kyllä niitä tappeluja vain välillä tulee, ja vaikka olisi poikamaista painiakin, niin haavoja saattaa tulla. Mustissa on TAAS reikä :-/ Onneksi mulla on jo ite-kauluri (pahvia ja maalarinteippiä) valmiina, ja salva, ja Musti suhtautuu asioihin filosofisesti. Mutta silti. Pitäisiköhän Ransun jättisapelikynnet leikata. Se saa suurta vahinkoa aikaan! Vaikka välit ovat ihan kunnossa nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kynnenleikkuuta, jos Ransu antaa. Cisu ja Toto eivät kynsi toisiaan, mutta sitäkin enemmän vahingossa ihmisiä, jos pedikyyri on jäänyt väliin.

   Poista
 2. Helpottava tieto. Onneksi sota kesti vain kolme päivää. Vaikka kolmekin päivää voi kyllä olla pitkä aika.

  VastaaPoista
 3. Hurjaa menoa Koratiassa. Pikkuveljet voivat joskus olla aikamoisia juntturoita eivätkä alistu kuninkaalliselle korkeudelle. Aika onneksi parantaa haavat ja tuo sovun, mutta toivottavasti moinen sotatila ei ihan heti toistu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Sodan alkulaukauksen paikka herätti pientä pörhistymistä ja karjahtelua vielä perjantaina, joten lienee parempi vältellä tuota ikäviä fiiliksiä aktivoivaa minttupuskaa. Muuten kaikki tuntuu olevan kunnossa ja ennallaan, ja onneksi tuo sodan alkupiste on ulkona eikä sisällä, niin pojat eivät altistu sille. Aika merkillinen kokemus kyllä tämä kolmipäiväinen sota.

  VastaaPoista