torstai 1. toukokuuta 2014

Vappumarssilla


Koratian ihmisväen ei ole pitänyt poistua vapun aikaan kotipihaa kauemmas, ja silti olemme todistaneet aikamoista vappuhulinaa.

Nuoret ja reippaat koratmiehet voivat nimittäin yhden ja ainoan vappumarssin aikana...

vetää ruohoöverit, 

niin että ensin on pakko lepuuttaa multakasalla - ja varmistaa, että harmaus lisääntyy entisestäänkin - 
ja sitten antaa periksi: ruohoykän paikka.

Oliko pakko katsoa ja kuvata?!

Nuorempi koratherramme näyttää, miten toimitaan, kun luonto kutsuu. Kuka sitä nyt sisävessaa käyttäisi...etenkään sellainen, joka on monen vuoden ihmettelyn jälkeen oppinut pissaamaan ulos kuten kuka tahansa kova kundi!
Vappuun kuuluu sekin, että voi saada yhtäkkisen puuhepulin


...tai ihan muuten vaan hepulin. Onpa ollut mukavaa! 

- Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää, tuumaa Toto.

 - Mä olisin jo kesässä, ellette te muut olisi aina niin toivottoman hitaita, vastaa Cisu.
Koratian ihmisväen ajatukset ovat olleet omien hömppäpömppien lisäksi tietenkin poloisessa Naukulan Helmissä. Mutta miten ihmeellistä ja lohduttavaa surun keskellä on, että Helmi on läsnä Koratiassakin, yhä edelleen. Meillä on paljon Helmin antamia kissantarvikkeita ja Cisu ja Toto käyttävät niitä päivittäin. Toto on kurittanut tänäänkin Helmin lahjoittamaa hiirtä ja molemmat ovat kiipeilleet Helmin antaman kissantolpan päälle. Kiitos Helmi - kaikesta. 

20 kommenttia:

 1. Suloiset hömpänpömpät :) - ja varsin vetävällä askeleellä marssittaan!
  Mutta niin kai se vappuna pitäiskin?

  Puoli blogistaniaa on surrut suloista Helmiä (joka minuakin katselee mökin seinällä) mutta onneksi on nyt olemassa SULOinen jatkumo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan Suloinen tulevaisuus on kyllä todella suloinen uutinen. <3

   Meidän hömppiksillä taitaa olla ikuinen vappu, ainakin jos se askeleesta kiinni. Etenkin näin keväällä tuntuu välillä, että vähempikin vauhkoilu riittäisi, mutta toisaalta on ilahduttavaa ja palkitsevaa nähdä toiset niin innoissaan ja valppaina. :)

   Poista
 2. Tälle vappumarssille olisi voinut olla halukkaita osallistujia pilvin pimein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, emme älynneet tiedottaa etukäteen, että Koratiassa marssitaan tuon tuosta koko vapun ajan ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Ehkä ensi vappuna?

   Poista
 3. Voi, ihana Helmi-loppukaneetti <3
  Ja voi, ihanat Koratian hurjapäät! Totanderin multakasapisuilme on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totanderilla on yleensäkin upeita ilmeitä. ;) Ei olisi uskonut, että pennusta, jolla oli vain yksi hämmästynyt ilme, tulisi niin ilmeikäs tyyppi. Usein muuten Toton ärtynyt ilme otsakurttuineen paljastaa, ettei Toto ole aivan tyytyväinen esim. sylikaappaukseen jouduttuaan, vaikka hän onkin liian kohtelias kertomaan asiasta.

   Poista
 4. Meidän vappu on kyllä ollut ihan koomainen teidän riemuihin verrattuna. Kissatkin ihan hissutelleet, mitä nyt vähän Nipsu sähisi eilen koiravieraille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiravieraita. Vähemmästäkin hyytyy! Huhhuh.:D

   Poista
 5. ♥ Mielellään Helmi ihanille pojille teki lahjoituksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä pojat ovat niitä lahjoituksia arvostaneetkin, alusta alkaen. <3 Molemmat esittelevät niitä mielellään vieraillekin, sen verran hienoja tolppia ja raapimavälineitä ollaan saatu. Helmi taisi tietää (senkin), että ne sopivat paremmin villeille pojille kuin arvokkaille leideille.

   Vaan katsotaanpa, millainen villiäinen Naukulaan on saapumassa. Ehkä meidän pojat voivat vastavuoroisesti antaa hänelle jotain? Toivottavasti ainakin Helmin saama koratpallo on tallella. :)

   Poista
  2. Korat pallo on tallella! Se on pienen minimaailmani kissan pallona, ja Helmin karvaa on kissan mattona <3

   Poista
 6. Tuommoinen se vappumarssin pitääkin olla. Asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky ja Minna! Cisu ja Toto ovat aivan samaa mieltä. He eivät ole päässeet vielä tänä keväänä metsämarssille, mutta sekin on suunnitteilla, kun ilmat taas hieman lämpenevät. Metsää on jo käyty muutamaan kertaan tuijottamassa sillä silmällä, että pian lähdetään...

   Poista
 7. Reipas pitää marssiaskeleen olla, nykyään sitäkään ei oikein osata vaan läntystellään ja vetelehditään eteenpäin. Siksi tämä oli niin toivoa antava kuva, vielä on rehtejä ja reippaita miehiä olemassa !

  Ja kyllähän teillä muutenkin täyttyy vapun puuhastelut: övereitä, oksentelua ja pihapissat :D

  Helmi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, kyllä meitä kieltämättä nauratti, että ei pidä lähteä katselemaan kaupungille ihmisten örvellystä, kun kaikkea mahdollista voi nähdä omalla pihallakin. :D

   Cisu ja Toto ovat kyllä reippaita ja rehtejä, joskus melkeinpä liiankin tomeria. :)

   Poista
 8. Hassut pojat ja paras tuo "ruoho överit" :D

  Blogistani löytyy Koratian pojille haaste: http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2014/05/uusi-ruokamerkki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulemme kurkkaamaan haasteen!

   Poista
  2. Tarkoituksena haasteessa julkaista kuva/päivä selostuksen kera 5 päivän ajan ja joka päivä haastetaan joku blogi mukaan :)

   Poista
 9. Kunnon hulinaa, hyvä pojat :) Meillä Kajsakin muuten nauttii ulkovessasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkovessa on hyvä keksintö - ihmistenkin mielestä, niin pääsemme vähemmällä vessansiivoamisella! Cisu kokeili nyt ekaa kertaa ulkovessaa mökilläkin (hienosto puuceen takana), mutta Totosta se olisi ollut liian rahvaanomaista.

   Poista