maanantai 5. toukokuuta 2014

Cisu edustaa, eikä (siksi) kommentoiTässä postauksessa ei ole nyt muuta asiaa kuin se, että tässä ihastellaan Cisua, joka asettautui oikein poseeraamaan minulle mökillä. Toisaalta juuri kuningas Cisun ihasteleminen, kun hän hoitaa hallitsijan tehtäviään siirtomaavierailulla, on hyvinkin asiallista toimintaa. Harvalla on näin komea kuningas, ja harvalla johtajalla on näin hyvä itseluottamus kuin Cisulla. Toisinaan Cisu on hyvin edustava.

Minua sietää ihailla joka suunnasta!

Ihailin myös Cisun käytöstä. Kun istuskelin ulkoilun jälkeen sohvalla, sain niskaani Cisun, joka asetteli ensin huppuni itselleen sopivaan asentoon ja kietoutui sitten niskaani kissapuuhkaksi. Se oli ihanaa.Kotimatkalla Cisu ei sitten ollutkaan yhtä ihailtava, vaan hän koetteli alamaistensa hermoja sekä korvia. Cisu päätti kuitenkin noudattaa viisaan maltillista mediastrategiaa ja vaikeni, kun kaivoin esiin huudontallentimen. 


video

18 kommenttia:

 1. Ihana Cisu! <3

  Meillä on sama mediastrategia käytössä enkä ole vieläkään saanut kelvollista tallennetta Harmin ruokamouruista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoista, että niin moni kissa varjelee mainettaan ja säätelee ääntään julkisuudelta! ;)

   Poista
 2. Kyllä Hän kertakaikkiaan on Hänen Ylellisyytensä Suur Kuningas. Upea kissa ja upea luonne...
  Hienot vappumarssit ja siirtomaavierailumarssit teillä harrastuksena.
  Myös matkalaulanta kuulostas upealta. Oopperaa, hianoo.
  t.Leena, jolla myös kaksi korkealta ja kovaa laulavaa Ibanaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin Cisun arvoinen titteli ja muutenkin koko kommentti. Suurkiitokset! Cisusta se ei kissa olekaan, joka ei tarpeen tullen vedä hyvin korkeelta ja erityisesti hyvin kovaa!

   Poista
 3. Kyllä! Kelpaa ihailla ihan joka suunnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, Cisu on tismalleen samaa mieltä!

   Poista
 4. "Toisinaan Cisu on hyvin edustava".
  !!!
  Toisinaan.
  !!!
  Hmph!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun, no kun... ihan aina se rääkym... keskusteleminen ei ole kovin edustavaa. Mutta kun Cisu on hiljaa, hän on hyvin edustava (paitsi ehkä multakasassa möyriessään).

   Poista
 5. Kuuntelin sitten videon äänet päällä, täältä tuli vastaus. Pieni miuuuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Sulo verkostoituu muiden blogikissojen kanssa. Miuuu! <3

   Poista
  2. Ransu ei jaksanut kuin vähän kääntää päätään tänne päin, oli takanani tuolissa lojumassa kun katsoin videon.
   Ehkä siksi, että Ransusta automatkat ovat ihan jees, se ei ymmärrä mitä Mustikin niin mesoaa. Cisunkin viesti aiheutti ehkä vain kysymysmerkkejä pienen Ransun pienessä päässä.

   Poista
  3. Ransu on niin tottunut muihin blogikissoihin! Tai sitten hän tosiaan vain ajatteli, että taas joku tomppeli, joka ei tajua automatkailun päälle. Totokaan ei kyllä tajua ja huutaa usein alkumatkasta. Loppumatkasta saattaa käydä niin, että Toto karjahtelee Cisua hiljaiseksi - onneksi usein vain mulkoilee Cisua ja vaikuttaa olevan yhtä uupunut kuin ihmisetkin.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kissapuuhka on asusteista ihanin. Se on niin mukava, ettei se niskassaan voi ollenkaan liikkua, ennen kuin puuhka itse päättää lopettaa puuhkailun.

   Poista
 7. Kyllä on komias kissa! Silmät viiruina sitä tarkkaillaan maailman menoa. Olisiko ilmeessä aavistus paheksuntaa? Toinen korva vetäytyy vähän luimuun. Ettei vain olisi velipoika tunkemassa reviirille vai alkoiko kameran räpsyntä rasittaa kissakunkkua? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, luulen että Cisussa on tosiaan havaittavissa hiven paheksuntaa, kun kuvaaminen vain jatkui ja jatkui. Normaali ihailija olisi tullut silittämään ja lellimään. Cisu ja Toto ovat tottuneita siihen, etteivät ihmiset voi pitää näppejään heistä erossa.

   Poista
 8. Kyllähän tuolla lookilla kelpaa poseerata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sointu, olen samaa mieltä! Minäkin poseeraisin, jos olisin yhtä ihastuttava kuin Cisu!

   Poista