tiistai 22. huhtikuuta 2014

Siepparit heinäpellossa
Tultiin vaan kertomaan, että meillä on ollut niin paljon kevätpuuhia, ettei olla ehditty bloggailla. Käymme koko ajan U:ssa  - sisällä vain nukumme tai karjumme U-huutoa - ja saalistamme mm. sisiliskoja (vaikka se on kiellettyä) ja autamme pihatöissä kaivamalla kuoppia. Tämä se on kissan elämää. Nukkuessammekin puhumme unissamme ja heiluttelemme tassuja: kevät tekee kissoille sellaista.

Kerromme tarkemmin kuulumisistamme lähiaikoina!
t. Cisu ja Toto, kiireiset heinähatut

13 kommenttia:

 1. Kevät ♥ Kyllä se saa kuninkaallisetkin hieman kiireisiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saa meidät hyvin kiireisiksi! Ruokahalukin on mennyt, kun voimme ajatella vain u:ta, aurinkoa, lintuja ja kaikkea muuta jännittävää.

   Poista
 2. Jestas, velvollisuudet u:ssa on siis ruokahalunkin siis vienyt? Muistakaa nyt vähän syödäkin, ettei voimat lopu kesken tutkimusmatkojen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me ehditä syödä! Olemme suuren suuressa kevätvimmassa. Ihmisistä on ihanaa, että edes välillä nukumme, koska muut ajat olemme hyvin, hyvin aktiisia ja supersosiaalisia. Olemme todellisia kevään lapsia!

   Poista
 3. Kuoppien kaivamista? Voi mahdoton sentään, älkää sentään koiriksi ryhtykö vaan pysykää ihan kissoina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiriksi, hyi.... ei ryhdytä! On vain hauskaa, kun voi käyttää tassujaan hyötytarkoituksiin. Ihmisetkin kaivavat pihalla, miksemme siis mekin. Multakasoissa on ihana myllätä ja heinikosta löytyy mitä parhaimpia koloja, joita on mukava suurentaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On! Ainoa harmi on, ettemme voi olla ulkona ihan koko ajan. Emme myöskään saa lähteä sinne yksin emmekä jäädä tutkimusmatkojen päätteeksi terassille nukkumaan, vaikka sellaisiakin juttuja on ehdotettu ja yritetty jo monet kerrat.

   Poista
 5. Voi hassut, kun unissaankin touhuavat :)

  VastaaPoista
 6. Löydät aina napakan otsikon! ;) Kissasi ovat rohkeita ulkoilijoita. Nykyiset kissani eivät uskalla ulkoilla, mutta aikaisemmat kissani viihtyivät ulkona valjaissa.

  VastaaPoista
 7. Harrrmaita petoja harmaassa pellossa :) Täysin ymmärrettäviä kiireitä.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kevätkiireet teillä, kiva olisi kyllä välillä nähdä kuvareportaasia puuhistanne!

  VastaaPoista
 9. Pipsun ja Miirun Pirjo27. huhtikuuta 2014 klo 21.34

  On tärkeää, että tilanomistajat (eli kissat) pitävät tiluksiaan silmällä. Muuten voi oravat tai puput (sisiliskoista puhumattakaan) hyppiä käpälille! On ihan kissojen velvollisuus olla valppaina U:ssa!
  - Miiru, kalliolla päivystäjä -

  VastaaPoista